Contraste de Vatra Dornei #5

scris de | marți, 24 aprilie 2012, 18:23 | 11 comentarii

Aici episoadele: -1-; -2-; -3-; -4-;

În cartier am un izvor tare bun. Nu multă lume ştie de el, însă există oameni care vin doar pentru apa sa chiar şi de la zeci de kilometri distanţă. E captat, din câte am reuşit să aflu, de pe vremea ocupaţiei austro-ungare asupra Bucovinei, iar Aqua Carpatica e fix pişu pe lângă grozăvia ce curge aici de atâţia ani. Ce m-a uimit totuşi e nesimţirea oamenilor care, deşi ştiu ce au în apropiere şi … rahat … degeaba îmi mai bat gura şi tastele. Poftim câteva fotografii. Convingeţi-vă singuri dacă aşa trebuie să arate un izvor.

De asemenea, io-s ăla de postez verzi şi uscate, ca să vă ghâdile pe ochi şi aici. Deci, click şi hai să ne distrăm mai ceva decât maimuţele prin pomi!

Există 11 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian Pardău blogger

   Realitatea, prietene! Asa cum am ajuns sa aducem chinezi sa ne lucreze santierele, asa vom aduce si apa sa ii hidratam…

  1. Ciprian Pardău blogger

   Pacatul este faptuit de mult timp. Acum, te rog, nu te pripi cu concluzii si previziuni; daca nu a secat de 100 si ceva de ani, cu siguranta nu o va face dupa ce termin si eu primul an de liceu ;)

  2. Ciprian Pardău blogger

   absolut; are un gust minunat. Dupa cum spunea si Alki in articol, Carpatica e pisu pe langa apa de la izvorul acesta ;)

 1. Alki blogger

  Calitatea apei nu este afectată în nici un fel, iar izvorul în sine nu este direct poluat. Însă nu prea ai tragere de inimă să bei, când vezi mormane de gunoi lângă…

 2. rozy

  Am fost in Vatra Dornei de o gramada de ori, mai ales ca e si destul de aproape de orasul meu. Acolo mi-am facut si majoratul. Vreau sa zic ca mi-a placut enorm orasul si oamenii de acolo, care sunt foarte prietenosi. Mi-am si facut cativa prieteni. Stiu ca a luat cateva premii pentru cel mai curat oras din Romania.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.