Jurnal de bord #1

scris de | joi, 31 ianuarie 2013, 22:50 | 5 comentarii

Este ora nouă şi vreo 40 de minute; de-abia m-am trezit. Nu m-am ridicat nici bine din pat, că deja mi-era gândul la variantele de teste la admitere. Acum nu foarte mult timp, o persoană aparent necunoscută mi-a recomandat să aleg să studiez la facultate lucrul pe care ştiu să-l fac cel mai bine şi pe care-l îndrăgesc din inimă. Aşa am ales Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Aia din Bucale. Cică e singura din ţară; da’ n-am de unde să ştiu. N-am verificat, nu m-a interesat.

Eu ştiu de Universitatea Bucureşti şi atât. Acolo merg şi Tudor şi Alex. Acolo merg şi eu.

Ascult The Gipsy Queens – L’Americano şi Byron – Graniţă-n raniţă de când m-am trezit. Încă de când eram întins am pornit muzica. Biroul e aproape lipit de birou şi-a fost uşor. Computerul nu a mai fost închis de cel puţin şase zile. Nu ştiu ce-i aia economie. Şi chiar dacă aş şti, cu siguranţă nu ar funcţiona şi la mine.

Mâine are loc lansarea albumului lui Make la Gura Humorului, într-un loc tare drag blogosferei. Plănuiesc să merg. Nu de alta, însă anul trecut chiar n-am putut ajunge; şi mi-a părut rău. Atât de rău încât i-am promis că la următoarea revenire voi fi prezent să-l ascult, să ciocnesc halbe de bere cu Chinezu, Vlad, Ştefan, Claudiu şi Cristi şi să discutăm chestii mai mult sau mai puţin legate de blogosferă.

to be continued

Există 5 comentarii publicate la acest articol:

 1. robot/ul

  Asta nu-mi place. Un blog ar trebui sa fie ceva personal. Un loc unde se reflecta personalitatea ta si nu a altuia. Nu face chestii de astea, pentru trafic sau chestii SEO. Nu prelua articole sau tiluri de prin alte parti. Incearca sa fi original prin stilul tau, prin stilul pe care til impui aici.
  O sa faci si tu o „trilogiconomicalomnie” , nu ? Asa credeam si eu.
  Ma bucur sa vad cand sunt copiat, inseamna ca ceea ce fac este bine vazut, maret, asta ca sa nu fiu prea modest, sunt un fel de idol sau ce pUa mea ? Sa nu uiti sa-mi faci statuie in fata casei tale! Ma multumesc si cu una la o scara mai mica, chiar si din sapun.

  1. Ciprian blogger

   Il schimb daca e cu suparare, insa trebuie sa intelegi ca n-a fost intentia de a copia. Exagerarile nu isi au locul aici.

 2. Intuneric

  Sincer, ajungand la finalul articolului, imi dau seama ca n-am inteles nimic. Nici macar acum, cand comentez, tot nu mi-am revenit dupa fraza cu care-ai inceput. Nu-mi pot imagina cum e sa te trezesti la 09.40…

 3. Pingback: Jurnal de bord #2

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!