Jurnal de blog #5

scris de | marți, 2 martie 2021, 07:01 | 2 comentarii

Articolele din această serie reprezintă o trecere în revistă a modificărilor aduse blogului. De fiecare dată când pun în practică mai multe actualizări o să le adun și le explic pe fiecare în parte într-un articol de acest gen. Motivul este unul simplu, și anume că țin o listă cu toate lucrurile pe care îmi propun să le schimb și păstrez o evidență a modificărilor făcute.

1. Am scos butonul de like din articolele de pe blog și am șters și pluginul care făcea treaba asta. Este pe WordPress, se numește WP Like Button și este creat de CRUDLab. Problema era că nu a mai fost actualizat de opt luni și nu se mai afișa corect la finalul articolelor.

2. Am actualizat informațiile din pagina despre mine, care are acum și thumbnail. Au fost câteva lucruri pe care voiam să le trec acolo de ceva vreme, iar acum am găsit timp pentru asta. În perioada următoare este posibil să mai adaug unele chestii.

3. Am modificat și meniul din header și am ajuns la o formă finală de această dată. Așa sper, cel puțin. Acum apare butonul pentru prima pagină, cele șase categorii de blog și paginile de contact și despre mine. Este posibil să mai apară o categorie curând, dar mă mai gândesc.

4. Am făcut câteva modificări și din editorul de teme din WordPress. Erau câteva lucruri care încă nu erau traduse din engleză în română, iar acum m-am ocupat și de asta. Este posibil să fi omis ceva și să apară în continuare unele chestii în engleză, dar le rezolv și pe alea.

Toate articolele de acest gen se găsesc aici.

Există 2 comentarii publicate:

  1. Marius

    Eu nici widget-ul de pagină de like nu-l mai țin pentru că rupe toata încărcarea blogului. Dacă vrea cineva să se aboneze s-o facă de pe e-mail sau RSS. Butoanele mele de share nu încarcă mai nimic, sunt link-uri fără pic de js.

    1. pardauro blogger

      Cred că o să ajung și eu la eliminarea paginii de Facebook din sidebar și o să las un link către ea în pagina de contact. Ai pus butoanele acelea cu un plugin? Sau?

Ce părere ai despre acest articol?