Jurnal de blog #1

scris de | luni, 6 iulie 2015, 11:04 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

A trecut mai bine de un an de zile de când nu am mai publicat un articol serios aici, iar colțurile blogului deja începuseră să adune pânze de păianjeni. Destul de multă lume m-a întrebat de ce am ales să nu mai scriu, iar eu nu știam ce să le răspund, însă continuam să mă depărtez de mediul online cu pași repezi. Însă totul până undeva pe la mijlocul lui iunie 2015, când mi s-a făcut un dor de blogging și am pus degetele din nou pe tastatură.

De atunci și până acum, am reușit să-mi recuperez o mică parte din cititori, ceea ce se poate vedea și în rubrica de comentarii a fiecărui articol, iar numărul de unici și numărul de aprecieri pe pagina de facebook a crescut considerabil față de ce era cu o lună înainte de a reveni, în mai 2015. O să revin cu statistici complete imediat ce e gata luna aceasta, să avem un reper clar pe viitor vis-a-vis de trafic și implicare în comunitate. Până atunci:

1. Plugin nou pentru galeria foto
Am renunțat la Easy Fancybox (aici) și l-am înlocuit cu Shutter Reloaded Plus (aici). Acum galeriile foto sau orice altă imagine postată pe blog se pot vedea mai bine, imaginile se încarcă ceva mai repede, iar navigația prin imagini se poate face din tastatură sau mouse.

2. Am adăugat buton de Back to Top
Ceva necesar anului în care ne aflăm în materie de online. Se poate vedea și folosi în colțul din dreapta jos, imediat după ce ați trecut de ecranul al doilea al blogului. Vă scurtește de folosit aiurea rotița de scroll și vă duce automat în partea de sus a blogului.


* jurnal de blog este o serie de articole în care vorbesc despre schimbările pe care le fac blogului, update-urile demne de menționat și alte informații care v-ar putea privi pe voi, ca și cititori ai acestui site. Dacă ai sugestii pentru blog, poți folosi pagina de contact.

munca-blog

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!