Închirierile imobiliare, mai ușoare ca niciodată în mediul online

scris de | marți, 21 noiembrie 2017, 11:37 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Cand vine vorba de piața imobiliarelor, totul îmi pare complicat. Mai ales când stau și mă uit pe oferte ale unor site-uri. Văd o multitudine din acestea, cu mai multe sau mai puține detalii. Internetul e împânzit de tot felul de anunturi imobiliare, în care nici măcar nu se menționează dacă cel care vinde sau închiriază este agenție imobiliară sau persoană fizică, proprietarul de drept al imobilului.

Dacă asta nu era de ajuns, cele mai multe dintre prețuri variază de la ofertă la ofertă. E destul de confuz tot, pentru cineva ca mine. Într-o zi am discutat despre asta și cu amicii mei. Tot vorbind despre felul în care se prezintă piața imobiliară, am ajuns la concluzia că oricum o ducem mai bine decât acum mulți ani. Dacă erai student nu aveai aproape nicio șansă să îți găsești tu chirie așa de ușor ca acum. Nici nu prea se practica oricum acel lucru. Dacă aveai noroc stăteai în gazdă la o mătușă, cunoștință de a ta. Cam atât și nimic mai mult.

Mihai, unul dintre amicii mei, a reușit anul acesta să își achiziționeze o garsonieră. Îmi spune că este foarte încântat că a găsit un site imobiliar nou apărut foarte fain din toate punctele de vedere. După spusele sale, de când a accesat secțiunea garsoniere de vanzare de pe compariimobiliare.ro toate grijile au dispărut instant. Mi-a zis că nu a mai fost o corvoadă verificarea prețurilor, pentru că putea sa le compare ușor, fiind afișate pe aceiași pagină.

De asemenea, mi-a recomandat să accesez și secțiunea apartamente de inchiriat dacă vreau să îmi fac o idee pe viitor sau iarăși o să am probleme cu proprietara. Mi-a spus că e bine să fac asta, plus că pot să îmi găsesc și niște oferte mult mai interesante. Indiferent de orașul pe care îl caut, voi găsi ce îmi doresc. Au o secțiune destul de mare dedicată tocmai pentru această căutare. Cam așa arată.

Fără îndoială, cu puțin noroc, eu sau oricine are nevoie de puțin ajutor în acest domeniu, își va găsi cu siguranța locuința de vis, fie că e de închiriat sau chiar de cumpărat. Sunt oferte foarte interesante, variate și cu prețuri, zic eu, destul de rezonabile.

La recomandarea lui Mihai am vizionat niște apartamente de închiriat și într-adevăr am rămas plăcut surprins. Cu siguranță că dacă o să fie nevoie să îmi închiriez ceva, voi apela la serviciile acestei agenții. Știu sigur că tot ce pun ei este verificat din punct de vedere al calității și că în niciun caz nu îmi voi lua țeapă. Se fac contracte, totul frumos ca la carte. Că tot vorbeam de apartamente de închiriat, uite cum arată pagina respectivă pe București.

Dacă apăs pe niște butoane de pe pagină, pot foarte rapid să compar prețurile, să cer detalii, să întreb sau să sun. Pot de asemenea să solicit o vizionare a locului, cât de rapid îmi doresc eu. Super avantajos și creat special pentru nevoile clienților. Așa ceva mai rar se întâmplă. Începem ușor ușor să ne dezvoltăm și noi, cu adevărat. Plus că mi se pare fain și că e unul dintre site-urile imobiliare înființate de români, cu model nepreluat din alte părți.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!