În prag de campanie electorală

scris de | joi, 10 mai 2012, 01:46 | 16 comentarii

Cu părere de rău, dragii mei dorneni, vă anunţ faptul că Podul Vicilicilor a intrat în reabilitare. Şi nu doar aşa; treaba este chiar serioasă! Înainte de a aduce şi alte laude, vă invit, însă, să vedeţi cum decurg lucrările:

Singura fotografie pe care o am, deocamdată, şi aceasta, realizată cu mobilul. Scuzaţi. Ceea ce vedeţi, căci nu e greu de separat câmpurile vizuale, reprezintă o fostă groapă în asfalt, astupată cu puţin ciment. Lucrarea este semnalizată corespunzător, bineînţeles, de către cele patru pietre aşezate strategic în colţuri. Un semn stop ar fi fost prea mult; deranja ochiul şoferului. Nu de alta, dar ar fi fost în pericolul de a nimeri într-una dintre celelalte câteva zeci de gropi rămase neastupate şi se lăsa cu reclamaţii la uşa primarului. Nu dădea bine, aşa în prag de campanie!

Celelalte gropi, intrate şi ele în reabilitare, au beneficiat, faţă de surorile lor, şi de câteva pungi de plastic aşezate deasupra, pentru ca şuvoaiele de apă ce ni le-a dat Dumnezeu în ultimele zile, să nu pătrundă şi să strice, cumva, lucrarea! Costisitoare, de altfel. Fără alte cuvinte, pot afirma faptul că mă simt mândru de oraşul meu! Într-un mod ironic. Idee proastă, realizare şi mai proastă!

Domnule Moraru, reabilitarea podului vă va aduce, cu siguranţă, câteva meritate procente în sondaje. Dar de acele ce se îndreaptă spre gropile din asfaltul întregului oraş; adică în jos!!!! Domnule Cioată, tocmai v-au crescut şansele pentru postul de primar! Nu dau publicului concluzii, personale ce-i drept, pripite, însă Moraru nu mai poate fi o opţiune de luat în calcul!

Să mai aud pe cineva de spune faptul că o campanie electorală nu este benefică pentru oraş. Mai scăpăm de câţiva saci de ciment, mai astupăm o groapă, mai bifăm un pas din planul electoral … doar aşa, de ochii lumii. Mai multe fotografii, curând!

Există 16 comentarii publicate la acest articol:

 1. stefanica

  tocmai acum cand citeam articolul,ce credeti ca aud in fata blocului?decopertarea asfaltului pentru plombarea unei alte gropi,halal gospodari avem in oras.Asa cum ati spus in articol frumoasa si benefica campanie electorala avem pt.edilul cel mai important din oras.

  1. Ciprian Pardău blogger

   Moraru este cel mai important? Nu cred! Ar trebui demis pentru ceea ce (nu) a facut! Singura speranta cred ca este doar Cioata.

   PS: In legatura cu decopertarea asfaltului din fata blocului tau, fa cateva fotografii daca poti si trimitemi-le pe mail. As aprecia! O zi buna!

  1. Corina

   Ce motiv ar avea?
   Nu, nu-i greu pentru mintea lor; doar ca si-o folosesc in interes personal. Daca mai ramane ceva, o folosesc si pentru comunitate; daca nu…. se cheama ghinion. Pentru comunitate, fireste.
   Mi-ai dat un subiect de studiu: ce aspecte negative au fi avut in activitatea lor un Pake Protopopescu, Dem Dobrescu sau alti primari vizionari si revolutionari?

  2. Ciprian Pardău blogger

   Ma bucur ca ideea mea va constitui subiect de studiu. Ceva nou pentru mine! Ce motiv nu ar avea ? :D

  3. Corina

   Am spus deja; sunt prea interesati de propria reusita financiara ca sa se mai gandeasca si la locuitori. Se mai gandesc la ei in campanie…. si cam atat. Sunt prea multi care alearga dupa functie nu de dragul urbei, ci al buzunarului. Ca din banul public se castiga mai bine si mai usor decat din salariu sau din afaceri. Politicienii patrioti au cam murit la Sighet.

 2. Huc

  Nu te supara dar de ce spui doar de domnul Mihai ca el va salva orasu mai este domnul Cezar Ioja mai este si domnul Ilie Boanches.. ce ei nu ar avea sanse …stai ca eu nu ma prind …?

  1. Ciprian Pardău blogger

   Deoarece mie mi se pare ca este candidatul de care are nevoie orasul. Am scris si in articol, parere strict personala! :)

 3. Pingback: Ca de 10 Mai | Personal feelings

 4. Andrei

  Salut Ciprian !
  S-a descoperit acum vreo zece ani si chiar s-a aplicat cu mult succes o metoda absolut necostisitoare de injumatatire a numarului de gropi de pe drumuri .
  Stiti cum ? : se unesc gropile doua cate doua!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.