Din zbor: hotelul Carol are tur virtual 3D

scris de | vineri, 26 octombrie 2012, 00:53 | 11 comentarii

Hotelul Carol mi-a intrat la suflet încă din prima zi de când am păşit înăuntru. Se întâmpla undeva în luna decembrie a anului 2011, înainte de a se începe lucrările serioase de renovare, conservare şi reamenanjare atât a exteriorului, a interiorului, cât şi a subsolului unde, ascultaţi la mine, aveţi parte de cea mai bună servire din oraş.

Să nu mai spun că cele patru stele cu care se mândreşte îl aruncă direct pe primele poziţii în topul ofertelor de cazare din întreg oraşul.

Frumos este că, după ce au relansat şi pagina de internet, au pus la dispoziţie şi un tur virtual 3D de (pre) vizitare a întregului complex. Se începe cu exteriorul hotelului, se continuă cu parcarea, grădina de vară, terasa, recepţia, saloanele de înfrumuseţare, camerele, restaurantul, sauna, salina (da, chiar au!!) şi salonul de cosmetică.

Dacă nici asta nu înseamnă bun simţ faţă de turist, atunci nu ştiu ce altceva.

Există 11 comentarii publicate la acest articol:

 1. Dana

  Tururile virtuale fac toti banii. Stie clientul unde vine, la ce sa se astepte, pe ce da banii. Unii patroni insa n-au interes sa fie atat de precisi in descrieri. Pun o poza (poate una generala, neconcludenta, sau nici macar a proprietatii in cauza) si atunci sa te tot tii suprize (neplacute, evident).

  1. Alecs

   mulţumesc frumos :). văd că în ultimul timp a scăzut blogul tău, si cred că mă cunosti. sunt tipul de la stiriplus[dot]eu :)

  2. Ciprian blogger

   Ooo, tu erai! Pai ai dovoblog si stiriplus?
   Blogul nu a scazut in trafic, dar a scazut in comentarii. Nu stiu care este motivul; insa trec si peste asta! :)

  1. Ciprian blogger

   Stii ca citesc dovoblog de luni de zile bune? Doar ca nu am comentat ca in rest stiu fiecare articol. Ai ceva din stilul lui Zoso. Informatia la modul direct; fara introducere, fara final.

  1. Ciprian blogger

   Orasul mai are nevoie de sute de schimbari de facut. Modificari care ar fi posibile daca primarul ar avea o singura persoana care sa il sfatuiasca corect, care sa ii arate ce are de facut. Acum o saptamana, cele doua treceri la nivel cu calea ferata au primit bariere noi, moderne si mai lungi, incat sa acopere tot carosabilul atunci cand este nevoie.

   Nu spun ca nu este un lucru bun, doar ca nu consider cheltuiala ca fiind una prioritara.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.