Gașca Orion Media la împărțit de flori cu ocazia zilei de 8 martie

scris de | vineri, 9 martie 2012, 19:11 | 2 comentarii

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de ieri, 8 martie, alături de toată gaşca de la Orion Media, formată din: Doru, Michael, Bogdan, Tudor, subsemnatul, Andreea, şi bineînţeles, cameramanul care nu ar fi putut lipsi pentru nimic. Pentru mine, a fost primul an în care am participat la o asemenea manifestaţie dedicată doamnelor şi domnişoarelor din oraşul Vatra Dornei şi tuturor celor care ne-au onorat cu prezenţa în centrul municipiului.

Având în vedere vremea frumoasă şi bucuria de pe capul nostru, nu pot spune că nu a fost frumos, ci din contră, totul a decurs mult mai bine decât mă aşteptam. A fost primul an pentru mine, aşa că îmi pot lăuda prestaţia. Singurul inconvenient a fost faptul că manifestaţia a durat prea puţin, iar florile au fost într-un număr destul de redus; mai exact, în jur de 300 de garoafe de culoare roşie. Ceea ce m-a făcut să îndrăgesc şi mai mult acest „eveniment” a fost faptul că Doru Bighiu a avut două idei, puţin spus, inspirate, care sperăm cu toţii că au adus zâmbetul pe chipul femeilor care ne-au ieşit în cale.

Una dintre aceastea, a fost reprezentată de dăruirea unor calendare cu două luni martie, în loc de una; aceasta ca dovadă a enormei noastre iubiri faţă de femeie.

Iniţial, ne-am dorit ca acele calendare să înceapă din data de 8 martie a acestui an şi să se termine în aceeaşi zi, dar din cadrul anului următor, însă, după cum am aflat pe finalul manifestaţiei, acestea nu au conţinut decât două luni martie. Ceea ce e prea mult, ca să fiu şi puţin răutacios. Cea de-a doua idee grozavă a lui Doru a fost însăşi vestimentaţia sa (bine, o parte din aceasta): căciula de Moş Crăciun, evident, asortată după culoarea superbă a florilor dăruite de noi.

Pe lângă cele două surprize făcute femeilor, ne-am gândit că ar fi frumos să oferim şi celor mici ceva drăguţ. De acest aspect s-a ocupat însuşi Michael Star, care a dăruit baloane de culoare verde; asortate după mult aşteptata nuanţă a primăverii. Totul s-a terminat cu un interviu, puţin spus, trăznit, lângă fântâna arteziană (FOSTA – asta ca o tragere de urechi a celor de la primărie) din centrul oraşului şi cu urarea de „La mulţi ani şi o primăvară cât mai curând posibilă” tuturor doamnelor şi domnişoarelor care vor parcurge acest articol şi care vor urmări clipul-rezumat al zilei de ieri:

O seară plăcută tuturor!

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.