Fără alte inutile cuvinte, frate-miu și alte cele

scris de | miercuri, 27 iunie 2012, 17:52 | 18 comentarii

Toată întâmplarea aceasta m-a dus, pur şi simplu, cu gândul la redactorul ziarului la care activez de ceva timp. Şi când îmi amintesc de câte ori a putut să îmi spună să încep să scriu, pe blog bineînţeles, toate trăsnăile pe care le poate face frate-miu, sau pe care le-a şi făcut de-a lungul vieţii sale (un an şi trei luni), să public fotografii amuzante cu el şi chiar filmuleţe; iar eu, încăpăţânat, nu l-am ascultat. Vedeţi ce înseamnă să te naşti în aprilie şi să fii taur (aici e vorba de mine) ??

Chiar şi acum cred că nu este ceva atât de special încât să scriu despre el (nu confundaţi cu redactorul), însă, dacă voi o să-mi spuneţi că vă place, mă supun şi promit să vă onorez şi în viitor! Cum s-a întâmplat:

Asta micu`, de obicei, se trezeşte la ore matinale; să spunem, şapte, şapte şi zece! De asemenea, nu îi place să stea locului, nici măcar când e extenuat. Aşa că, asemeni tuturor dimineţilor sale, a început să patruleze prin casă! Aleargă, îi trezeşte pe ceilalţi, face zgomot, trage de tot ce prinde; doar, doar să îi dai atenţie! Astăzi, spre exemplu, a reuşit să pună mâna, din bucătărie, pe cutia cu sare! De aici a început şi distracţia:

Există 18 comentarii publicate la acest articol:

 1. Corina

  E un scump, sa-ti traiasca, alaturi de cei dragi.
  Pregateste-te sa devii, cat de curand, tatal lui; in mod sigur va crede si va asculta mai mult de sfaturile unui frate mai mare decat de ale tatalui.

  1. Ciprian Pardău blogger

   Multumesc mult, Corina!

   Crede-ma, deja ma asculta pe mine mai mult! Se si linsteste mai repede daca il tin eu in brate decat tata! Dar nu intotdeauna! :)

 2. Anonim

  Genial, dracu’! Inventiv și artist ca frac’su!
  Astept sa vad si niste dialoguri intre generatii!
  Promite, oricum, si asta mic! Nu e taur, asa-i?
  :)
  Redactoru’

  1. Ciprian Pardău blogger

   Dupa ce ca tata e taur ca si mine, ar fi fost prea de tot sa fie si frate-miu. El e pesti! Da` lasa ca ii arat eu cu ce se papa ceea ce fac eu!

   Deci tu de ascundeai sub nickname-ul de Someone? Incantat de faptul ca te numeri si printre comentatorii mei fideli! :)

  2. Anonim

   Nu ma intereseaza sa stau mult la comentarii! Doar sa spun ce am de spus si tot timpul am lasat cate un „hint” sa te prinzi cine e
   ;))

 3. Dina

  Presimt ca o sa ajunga mare artist. Pestii sunt toti talentati la cate ceva. Ce a facut pe scari este o adevarata opera de arta, dar nici cu vocea nu sta rau. Sa stii ca este un scump si sa mai pui filmulete cu el.

  1. Ciprian Pardău blogger

   Si eu sper sa ajunga sa fie foarte bun la ceva in viata! De indrumat, il voi indruma eu in tot ceea la ce ma pricep; blogging, fotografie, ciclism; daca ii va placea, desigur! :)

   Voi mai pune! :) Promit!

  1. Laura.

   Are Silviu pe telefon un filmulet cu Iulian.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.