Din vremurile în care făceam fotografie de stradă

scris de | sâmbătă, 15 decembrie 2012, 23:43 | 5 comentarii

Dacă aruncaţi un ochi peste primele postări ale acestui blog, o să aveţi posibilitatea de a observa că lipsesc cuvintele. Nu pentru că nu aveam chef să scriu, ci pentru că nu aveam timp. Deloc. Pe atunci, aparatul de fotografiat era singura mea pasiune. Un hobby care îmi ocupa timpul într-o proporţie mai mare decât ar fi fost normal. Dacă m-aţi fi cunoscut la momentul respectiv, vă garantez că aţi fi înţeles.

Aveam zile când plecam la cinci dimineaţa de acasă doar ca să pot surprinde ceaţa de deasupra râului, oamenii care apăreau cu bidoanele de lapte la drum, animalele ieşite în livezi şi tot felul de alte cadre. Aveam zile când mă întorceam acasă la ore târzii doar pentru că eram plecat în pădure la „vânătoare” de căprioare. Aveam zile în care citeam cărţi de fotografie în loc să deschid televizorul. Aveam zile în care petreceam şi câte 15 ore în faţa computerului pentru a edita fotografii.

Toate aceste zile le am şi acum; lucru ce nu mă poate face decât fericit. Pasiunea pentru arta fotografică a fost şi încă este un lucru care mă face să zâmbesc, indiferent de starea în care mă aflu.

Iar pentru a fi în ton cu titlul articolului, iată una dintre imaginile din zilele în care făceam fotografie de stradă. La modul că plecam dimineaţa de acasă şi mă întorceam la braţ cu luna.

SONY DSC

Memories…

Există 5 comentarii publicate la acest articol:

  1. Pingback: “blog of the year 2012″ award | DANAP.RO

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.