Filme de peste săptămână #9

Materialele cu titlul „Filme de peste săptămână” fac parte dintr-o serie de articole cu privire la producțiile pe care le urmăresc săptămână de săptămână fie pe platformele de streaming online Netflix și HBO GO, fie pe posturile de televiziune sau pe diverse site-uri.

We’re the Millers (2013)
Probabil cea mai bună comedie apărută în anul 2013 pe care am văzut-o până acum. Jason Sudeikis face un rol bun, iar Emma Roberts arată mai bine decât în „American Horror Story”.

The Hangover 3 (2013)
Începutul este decent. Am râs mult mai puțin decât la celelalte două părți, iar Alan și-a cam ieșit din mână. Decentă este scena cu coborârea în rapel.

Before the Devil Knows You’re Dead (2007)
Montat în stilul „Memento”. Diplomația lui Philip Hoffman îmi aduce aminte de rolul din „The Ides of March”, iar scena din magazinul de bijuterii face toți banii.

Child’s Pose (2013) / Poziția copilului
Văzut pentru a treia oară, chiar dacă este un film românesc. Pe lângă scenele lăsate în aer, poate fi trecut ca un film românesc peste medie. Se putea face mult mai mult având în vedere regia impecabilă a lui Călin Peter Netzer din filmul „Medalia de onoare”.

11 comentarii

  1. „The Terminal” mi s-a părut o dramă inteligentă. Din „The Men Who Stare at Goats” nu am înțeles nimic. Este genul de film care te face să te îndoiești de propria capacitate de a înțelege lumea înconjurătoare. „Turbo” nu rupe gura târgului. Nota 4 din 10 pentru „White Chicks” este un fel de alint. Filmul este o porcărie.

    „Kung Fu Panda” mi-a fost extrem de simpatic. Dacă la „The Hangover 3” ai râs mult mai puțin decât la „The Hangover 2”, atunci întrebarea se pune firesc: ce era de râs? Chiar și așa, „Analyze This” a fost mult mai bun decât „Analyze That”. Concluzia? Nu prea mă uit la filme românești.

    • Nici eu nu văd prea multe filme românești. „Campioana” l-am văzut la un festival, iar „Poziția copilului” l-am văzut la cinema.

    • Este cea mai bună comedie a anului pe care am văzut-o eu până acum. Nu știu dacă avem aceleași gusturi la comedii.

Ce părere ai despre acest articol?