Filme de peste săptămână #7

Materialele cu titlul „Filme de peste săptămână” fac parte dintr-o serie de articole cu privire la producțiile pe care le urmăresc săptămână de săptămână fie pe platformele de streaming online Netflix și HBO GO, fie pe posturile de televiziune sau pe diverse site-uri.

The Invention of Lying (2009)
O comedie extrem de previzibilă despre inventarea minciunii. Ricky Gervais face un rol decent. În mare, filmul m-a făcut să râd de câteva ori, momente memorabile fiind discursul în fața mulțimii și primirea cuponului pentru sex gratis. Dar se putea cu mult mai bine.

The King Is Dead (2012)
O comedie destul de slabă, cu Dan Wyllie și Bojana Novakovic în rolurile unui cuplu recent mutat într-un nou cartier. Gary Waddell joacă bine rolul vecinului fără somn: petreceri, muzică tare noaptea, bătăi și vânzare de droguri.

Gentlemen Prefer Blondes (1953)
Al doilea film în care joacă Marilyn Monroe pe care l-am văzut. De data asta rolul primit este ceva mai bun decât cel din „Home Town Story” din anul 1951. Apare și Jane Russell în film.

Grown Ups (2010)
O comedie decentă Adam Sandler, Chris Rock, Kevin James, David Spade și Rob Schneider. Încă nu am văzut „Grown Ups 2”, dar sper să fie mai bun decât primul film și să aibă mai multe secvențe amuzante.

Un comentariu

  1. Azi am văzut și eu filmul cu Marilyn Monroe. Nu este cel mai grozav, însă mi-a plăcut. Mulțumesc pentru recomandare!

Ce părere ai despre acest articol?