Filme de peste săptămână #6

Materialele cu titlul „Filme de peste săptămână” fac parte dintr-o serie de articole cu privire la producțiile pe care le urmăresc săptămână de săptămână fie pe platformele de streaming online Netflix și HBO GO, fie pe posturile de televiziune sau pe diverse site-uri.

The Spy Next Door (2010)
O comedie incredibil de slabă cu Jackie Chan în rolul principal. L-am urmărit doar pentru că simțeam nevoia de a vedea ceva cu Jackie, iar din lista de filme în care a jucat, publicată pe profilul său de IMDb, am ales pe nevăzute exact producția asta.

The Cabin in the Woods (2012)
Un horror semnat de Drew Goddard, cel care a regizat şi „World War Z”. Chiar dacă ideea după care a fost scris scenariul este genială, punerea în practică este mediocră. Nu am avut niciun moment în care să fiu speriat de vreo scenă. Îl văd mai mult ca pe un film de acțiune decât unul de groază.

Chain Reaction (1996)
Un film de nota 5 despre inventarea unei mașinării care dă curent prin arderea hidrogenului din apă. Văzut doar pentru că apărea și Morgan Freeman pe lista actorilor.

Flight (2012)
O dramă bună cu Denzel Washington în rolul principal. Regizorul Robert Zemeckis a reușit să mă facă să îmi doresc să văd și partea a doua a filmului, care urmează să apară cândva în viitor.

Ce părere ai despre acest articol?