Filme de peste săptămână #5

scris de | duminică, 14 iulie 2013, 16:17 | Tu ce părere ai?

Materialele cu titlul „Filme de peste săptămână” fac parte dintr-o serie de articole cu privire la producțiile pe care le urmăresc săptămână de săptămână fie pe platformele de streaming online Netflix și HBO GO, fie pe posturile de televiziune sau pe diverse site-uri.

25th Hour (2002)
Edward Norton, cunoscut și pentru rolurile din „Fight Club” din anul 1999 și „American History X” din anul 1998, face un rol grozav alături de Barry Pepper și Philip Seymour Hoffman. Chiar dacă pe parcursul filmului ți se pare că poți anticipa finalul, regizorul Spike Lee a reușit să creeze un deznodământ grozav.

Hysteria (2011)
Un film neașteptat de bun despre inventarea vibratorului. Chiar dacă nu l-am mai văzut jucând în niciun alt film notabil, Hugh Dancy face un rol deosebit.

The Flying Scotsman (2006)
Primul film despre ciclism pe care îl văd. Nu este o reușită a cinematografiei, dar povestea este mai mult decât grozavă. Ciclistul care și-a construit bicicleta din piesele din garaj și din mașina de spălat și care a cucerit două titluri mondiale cu o nouă poziție de stat pe bicicletă. Jonny Lee Miller nu este un actor notabil, însă parcă îl prinde bine rolul de ciclist.

Dead Snow (2009)
O comedie horror de prost gust cu zombie naziști alungați în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial într-o pădure din Norvegia. În rolurile principale joacă actori care nici măcar nu au fotografii de profil pe IMDb, și anume Vegar Hoel, Charlotte Frogner sau Jeppe Beck Laursen.

Ce părere ai despre acest articol?