Filme de peste săptămână #21

Materialele cu titlul „Filme de peste săptămână” fac parte dintr-o serie de articole cu privire la producțiile pe care le urmăresc săptămână de săptămână fie pe platformele de streaming online Netflix și HBO GO, fie pe posturile de televiziune sau pe diverse site-uri.

The Experiment (2010)
O dramă aproape decentă despre un experiment psihologic cu deținuți. Îmi amintește destul de mult de „The Stanford Prison Experiment”, care a fost mult mai bun. În zona asta de filme psihologice cu experimente se găsesc o mulțime de alte titluri decente de văzut.

Below Zero (2021)
S-a dovedit a fi mult mai slab decât mă așteptam, având în vedere ceea ce am văzut în trailer. Nu îl recomand pentru vizionare, cu toate că pe Netflix a avut parte de promovare masivă. În film joacă și un român, însă are un rol mult prea mic, care aproape că nu își are rostul.

You’ve Got Mail (1998)
Îl aveam în watchlist de cel puțin un an, iar săptămâna asta am reușit să îmi găsesc timp ca să îl văd. Nu este un film extraordinar, însă este plăcut de urmărit. O poveste simplă, liniștită și numai bună de urmărit într-o zi de duminică.

Paper Lives (2021)
Apărut zilele trecute pe Netflix, filmul este unul dintre cele trei titluri pe care mi-am propus să le văd dintre toate noutățile aduse pe platforma de streaming în luna martie. Povestea este bine gândită, scenariul este mai mult decât decent, iar personajele sunt bine conturate.

5 comentarii

  1. „The Experiment” este singurul din lista asta pe care l-am văzut și eu. A încercat unul pe YouTube din România să facă recent o serie asemănătoare cu filmul ăla. Nu vreau să știu ce a ieșit că nu am urmărit mai departe de introducere.

Ce părere ai despre acest articol?