Filme de peste săptămână #20

Materialele cu titlul „Filme de peste săptămână” fac parte dintr-o serie de articole cu privire la producțiile pe care le urmăresc săptămână de săptămână fie pe platformele de streaming online Netflix și HBO GO, fie pe posturile de televiziune sau pe diverse site-uri.

Disconnect (2012)
Trei povești diferite despre cum internetul, dependența de tehnologie și nevoia de validare te pot distruge. Este un film ușor, cu un pic de dramă și un final sub așteptări.

Lone Survivor (2013)
Un film de acțiune bun, cu un scenariu inspirat dintr-o poveste adevărată și o regie destul de bună. În multe momente filmarea mișcată oferă senzația că aș fi parte din poveste.

The Kings of Summer (2013)
O comedie cu destul de multă dramă, despre ceea ce înseamnă cu adevărat să devii bărbat și să supraviețuiești, din punctul de vedere a trei tineri. Cu un Moises Arias în formă excelentă.

Grave Encounters (2011)
Un horror destul de bun, dar cu același scenariu de care m-am împiedicat de prea multe ori: realizatori ai unei emisiuni necunoscute aflați în căutare de fenomene paranormale. Sper că a doua parte o să fie decentă.

5 comentarii

Ce părere ai despre acest articol?