Filme de peste săptămână #2

Materialele cu titlul „Filme de peste săptămână” fac parte dintr-o serie de articole cu privire la producțiile pe care le urmăresc săptămână de săptămână fie pe platformele de streaming online Netflix și HBO GO, fie pe posturile de televiziune sau pe diverse site-uri.

Despicable Me (2010)
O animație bună, cu vocea lui Steve Carell, cunoscut pentru rolul din „The 40 Year Old Virgin” din anul 2005, și vocea lui Jason Segel, acel Marshall din „How I Met Your Mother”.

The 40 Year Old Virgin (2005)
O comedie cu notă de trecere cu Steve Carell în rolul principal și cu un scenariu destul de slab scris de Judd Apatow. Cu toate astea, are unele faze care m-au făcut să râd.

Big Fish (2003)
Un film de aventură bun, cu un scenariu grozav, cu Ewan McGregor şi Albert Finney în rolurile principale şi cu Danny DeVito în rolul unui patron de circ.

One Flew Over the Cuckoo’s Nest (1975)
O dramă care ocupă locul 13 în IMDb Top 250 Top Rated Movies. Milos Forman a făcut o treabă excelentă ca regizor, iar jocul lui Jack Nicholson în rolul lui McMurphy este mai mult decât grozav.

Little Miss Sunshine (2006)
Un film de aventură bunicel, chiar dacă a câștigat două Oscaruri și alte 53 de premii, cu Greg Kinnear. Chiar dacă s-a dorit a fi și o comedie bună, nu prea are momente care să te facă să râzi.

Robot & Frank (2012)
Un film de dramă și comedie bun, cu Frank Langella în rolul principal şi cu vocea de robot a lui Peter Sarsgaard. Un scenariu bun dacă ar fi să nu luăm în considerare și finalul.

Ce părere ai despre acest articol?