Filme de peste săptămână #19

scris de | duminică, 28 februarie 2021, 11:38 | 6 comentarii

Materialele cu titlul „Filme de peste săptămână” fac parte dintr-o serie de articole cu privire la producțiile pe care le urmăresc săptămână de săptămână fie pe platformele de streaming online Netflix și HBO GO, fie pe posturile de televiziune sau pe diverse site-uri.

The Wolf of Wall Street (2013)
Cu Leonardo DiCaprio în rolul principal și regizat de Martin Scorsese. Un film biografic foarte bun, cu o durată de trei ore. Multe droguri, prostituate, un final previzibil și un Matthew McConaughey care face un rol decent.

Mousehunt (1997)
Este, poate, una dintre cele mai bune comedii făcute înainte de anii 2000. Nathan Lane și Lee Evans fac două roluri foarte bune, iar Christopher Walken are multe de momente amuzante.

Ted (2012)
Mark Wahlberg are rolul principal, iar vocea lui Ted este a lui Seth MacFarlane. Scenariul este decent, se pune accent pe droguri, alcool și sex. E trecut drept comedie, dar nu am râs deloc.

Last Vegas (2013)
Un film la care te uiți datorită distribuției. Morgan Freeman este decent, Robert De Niro pare marcat de rolurile serioase avute în trecut. Am avut multe momente în care am râs.

Există 6 comentarii publicate:

    1. pardauro blogger

      Știu filmul, îl am în watchlist pe IMDb de ceva timp. Poate că o să îl văd săptămâna asta și o să apară în următorul articol.

  1. Alin

    „Ted” este o comedie slăbuță. Povestea în sine este drăguță, cu ursulețul care prinde viață (deși se duce spre droguri/sex) și este bine animat 3D.

Ce părere ai despre acest articol?