Filme de peste săptămână #18

Materialele cu titlul „Filme de peste săptămână” fac parte dintr-o serie de articole cu privire la producțiile pe care le urmăresc săptămână de săptămână fie pe platformele de streaming online Netflix și HBO GO, fie pe posturile de televiziune sau pe diverse site-uri.

Tower Heist (2011)
Văzut pe Netflix, este genul de film pe care îl vezi seara, în timpul săptămânii, pe PRO TV. Cu Eddie Murphy și Ben Stiller în roluri principale, pelicula nu este altceva decât o comedie ușoară de vizionat atunci când mănânci sau când te pregătești de mers la somn.

Mystic River (2003)
Cele peste două ore de film pornesc mai lent și te poartă, mai întâi, prin cunoașterea personajelor principale, de la copilărie și până la maturitate, după care te duce pe firul poveștii și îți prezintă intriga. Care te prinde și te face să duci pelicula până la capăt. Filmul este o dramă excelentă care poate fi savurată în orice moment al zilei.

Inside Man (2006)
Pe tot parcursul vizionării mi-a lăsat impresia că am mai văzut undeva anumite scene, iar când am verificat pe IMDb mi-am dat seama că îl mai văzusem o dată pentru că era deja adăugat în lista de lungmetraje bune pe care le-am văzut de-a lungul timpului. Spike Lee este cel care l-a regizat, iar Denzel Washington și Clive Owen au parte de roluri principale.

Blade Runner 2049 (2017)
Se ridică la înălțimea peliculei originale. Denis Villeneuve este regizorul filmului care îl are în rolul principal pe Ryan Gosling. Povestea curge destul de lent, dar la final o să realizați că își merită cele premiile Oscar și cele aproape 100 de trofee câștigate la diferite festivaluri.

Ce părere ai despre acest articol?