Filme de peste săptămână #11

Materialele cu titlul „Filme de peste săptămână” fac parte dintr-o serie de articole cu privire la producțiile pe care le urmăresc săptămână de săptămână fie pe platformele de streaming online Netflix și HBO GO, fie pe posturile de televiziune sau pe diverse site-uri.

Before Midnight (2013)
Printre cele mai frumoase povești de dragoste văzute. Este filmat în Grecia și regizat de același tip care a făcut „Before Sunrise” și „Before Sunset”. Scenele lungi dau o notă aparte întregului film, iar starea de bine pe care o transmite îl face să își merite locul în topul IMDb.

Before Sunrise (1995)
La fel de bun ca și „Before Midnight”, cu doi actori principali mult mai tineri și mai spontani. Scenariul este bun, iar regia este excelentă.

Couples Retreat (2009)
O comedie decentă, cu un Vince Vaughn amuzant și un Faizon Love bun. Este perfect pentru o seară în care nu vrei să vezi altceva decât un film ușor și apoi să adormi liniștit.

Airplane! (1980)
O comedie apărută în anii ’80, cu Robert Hays în rolul principal. Acel Robert Hays care joacă și în prostia de „Paranormal Movie”, apărut în anul 2013. Scenariul este bun, dar m-a făcut să adorm după primele 30 minute. L-am terminat a doua zi de unde am rămas.

2 comentarii

  1. Din lista ta doar „Couples Retreat” am văzut. Bunicel. „Kings of Summer” mi-a fost recomandat, dar nu am avut încă timp.

Ce părere ai despre acest articol?