Feedly: multe bloguri românești nu afișează imagini reprezentative pentru articole

scris de | joi, 26 ianuarie 2023, 21:23 | 9 comentarii

De când am revenit pe blog, lucru care nu se știe cât o să dureze, dar sperăm că va fi vorba de cât mai mult timp, am început să navighez pe tot mai multe bloguri din blogosfera românească (nici nu știu dacă se mai folosește în 2023 termenul ăsta, dar prin 2009, când am început eu să scriu, era în vogă), iar pe unele chiar le-am adăugat în Feedly ca să nu le uit, dar și ca să le pot urmări și, eventual, citi materialele care mi se par cât de cât interesante.

Începând să se adune tot mai multe bloguri în listă (momentan am 18 pe care le urmăresc destul de des), am observat că la unele articole nu se afișează deloc imagini. Prima dată am crezut că este vorba de o eroare de conexiune sau că nu unde este bifată o opțiune prin care să nu fie încărcate toate fotografiile deodată. Mai târziu mi-am dat seama că, de fapt, este posibil ca articolele respective să nu aibă deloc setate imagini reprezentative.

Pun un printscreen cu modul în care se afișează articolele de pe blogul meu în Feedly.

Și un printscreen cu modul în care se afișează articolele de pe alte bloguri.

Unii dintre oamenii care scriu pe blogurile din imagine mai ajung și pe aici, așa că mă văd nevoit să menționez că articolul ăsta nu are nicio legătură cu niciunul dintre ei. Pur și simplu s-a nimerit să apară blogurile lor pe ecran în momentul în care am făcut un printscreen.

Există 9 comentarii publicate:

 1. Alexje

  Bănuiesc că este vorba de featured image. Cu toate că ar putea lua una din articol dacă acesta conține cel puțin o imagine. Eu pun o imagine acolo, cu toate că aproape toate articolele publicate conțin ele și galerie sau cel puțin o imagine.

  1. pardauro blogger

   Da, de featured image este vorba. Eu zic de imagine reprezentativă pentru că folosesc WordPress în limba română.

  1. pardauro blogger

   Nu l-am testat, dar momentan prefer să rămân la Feedly. Îl folosesc de când a apărut.

 2. Redoo

  Da, într-o perioadă puneam doar featured image, apoi am rămas doar la cea din articol. Cred că ar trebui să revin, că o poză face cât o mie de cuvinte. Și n-am articole de 1000 de cuvinte.

 3. Marius

  Mi-am adăugat și eu blogul în Feedly acum ca să urmăresc cum apar. Aparent nici la mine nu se încărcau toate, pe tema GeneratePress, dar i-am adăugat acum o funcție găsită la ei pe forum care cică ar rezolva problema.

Ce părere ai despre acest articol?