Cum se ratează un eveniment

scris de | sâmbătă, 5 mai 2012, 10:15 | 12 comentarii

Sau un concert de folk, mai exact! Nu este chiar genul meu de muzică sau ceva ce îmi doresc (sau îmi doream) să văd neapărat, ci ţine mai mult de suflet şi de blogosferă. Pe 5 mai, adică astăzi, Marius Matache, mare blogger şi scriitor cu cap, în timpul liber, susţinător de discuţii, departamentul amuzament, concertează, are şi chitară, în pizzeria La Bomba, din Gura Humorului, undeva imediat după ora 21:00.

Nu preţul biletelor m-a făcut să nu pot ajunge (să recunoaştem, Humorul e la o – aproape – aruncătură de băţ de Dorna), căci zece lei nu îmi era greu să scot din buzunar, ci mai mult timpul liber. Nu dau detalii; după aia spuneţi că nu sunt capabil să îmi organizez timpul şi activităţile. Pur şi simplu nu pot ajunge. Nu mă încântă faptul că ratez unul dintre cele mai promiţătoare concerte, blogosferice, din România, ba chiar mă întristează.

Public, Marius, îmi cer scuze că nu pot ajunge la concertul tău, însă, poate, cine ştie, vei avea ocazia să concertezi şi în Vatra Dornei. Şi când ştiu că i-am spus şi Chinezului că voi ajunge să te văd… Eh, pentru voi ceilalţi, v-am ataşat şi afişul minunatului tur folkist. Să îmi faceţi în ciudă dacă ajungeţi careva:

Există 12 comentarii publicate la acest articol:

 1. Stefania

  Din pacase se mai intampla, Ciprian, sa apara ceva neprevazut si sa nu putem onora o invitatie.
  Eu sunt convinsa ca, Marius, te va intelege, pentru ca fiecaruia dintre noi i se poate intampla, ca in ultimul moment, sa intervina ceva, ce ne strica planurile.
  O duminica superba iti doresc, Ciprian! :)

  1. Ciprian Pardău blogger

   Mereu intervin lucruri de acest gen. Si cat de mult mi-am dorit sa il vad in concert…
   Seara faina!

 2. Marius Matache (@make2000)

  Partea buna stii care e? Ca iubesc atat de mult Bucovina incat e aproape o certitudine ca voi reveni sa cant sau doar sa ma plimb prin zona, fie ca e vorba de Campulung Moldovenesc sau Gura Humorului. Si, de ce nu, poate si la Vatra Dornei :)

  1. Ciprian Pardău blogger

   Partea si mai buna stii care e? Faptul ca la urmatorul tau concert in apropiere de Vatra Dornei, voi fi prezent. Am ratat ceea ce a fost la Gura Humorului, insa data viitoare nu mai stau pe margine! :) Asadar, astept sa te vad si live, nu doar on the blog! :)

  1. Ciprian Pardău blogger

   Da, stiu asta; nu l-am gasit pe cel pentru Humor. Si cand imi amintesc ca vroiam sa te sun si sa imi cer scuze ca nu pot ajunge, ca de la blogger la blogger…

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.