Eseu fotografic – 1 mai

scris de | marți, 1 mai 2012, 13:21 | 13 comentarii

Dacă este întâi mai, este eseu fotografic; bine, personal vorbind. Nu înţeleg ce tot atâta mare isterie cu începutul lunii mai. O zi normală, lumea e la muncă, vânzătoarele în aprozar, ţăranii în pieţe şi pe câmp, aceleaşi activităţi, grătarele sunt obişnuinţă pentru noi, etc. Nu încerc să transform totul în ceva special, nici măcar nu am făcut tort…

Şi dacă tot am spus că este vorba despre un eseu fotografic, v-am pregătit două fotografii realizate special pentru această zi … obişnuită! Ar trebui să văd sau să mă simt mai cu moţ astăzi? Zic şi eu!

Există 13 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian Pardău blogger

   Pai, cu ce altceva s-ar putea „conecta” sarbatoarea de 1 mai, daca nu, tipic romanesc, cu gratarul, berea, micii…si intr-un final, cu mizeria lasata in urma si manelele la maxim la casetofonul bunicii, purtat, cu mandrie, pe umar? Zic si eu..

  2. Ana

   Aici chiar ai dreptate! Nu mai gasesc un loc unde sa nu fie plastice aruncate, vetre de gratar lasate fumegande si multi multi oameni cu burtile la soare… :-j

  3. Ciprian Pardău blogger

   Sincer, nu neaparat din cauza traditiei, am iesit si eu la gratar de 1 mai…am fost pe un deal din jurul Vatra Dornei…crede-ma ca nu aveai unde sa te asezi din cauza poluarii fonice pe ritmuri pur orientale, placute romanilor si de gunoaiele celor ce au fost inaintea mea pe acolo… si mai scriam undeva, odata, ca imi doresc civilizatie si atat…fuck this!

  4. Ciprian Pardău blogger

   Sincer, nu cred ca cerem prea mult…parerea mea este ca cer esentialul in toate aceste cazuri…pacat ca putini sunt constienti de lucrul acesta!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.