Din oraș: bolarzii de pe Aleea Covasna

scris de | vineri, 5 martie 2021, 11:57 | 4 comentarii

Este pentru a doua sau a treia oară când un bolard (sau mai mulți) de pe Aleea Covasna, din Sectorul 4, este lovit de autoturismele care tranzitează zona, scos din betonul de fixare și pus la pământ. Cel care se vede în imaginea de mai jos este așa de cel puțin două săptămâni.

Trec prin zonă destul de des, iar în ultima perioadă doar așa l-am văzut. Treaba asta se întâmplă pe Aleea Covasna încă de când s-a făcut reabilitarea străzilor din zonă, dar și inaugurarea unei parcări pe strada Târnava Mică pe un fost teren părăsit.

Prin octombrie 2020 erau cel puțin trei bolarzi care nu se mai aflau la locul lor. Între timp au fost puși înapoi. Iar problema asta persistă pentru că spațiul este prea mic pentru microbuzele care tranzitează destul de des zona. Iar pentru că bolarzii nu sunt fixați sub nivelul stratului de asfalt este nevoie să fie atins doar un pic și este pus la pământ.

Există 4 comentarii publicate:

    1. pardauro blogger

      De prin tot Bucureștiul nu știu. Dar știu că prin Sectorul 4 este o problemă cu bolarzii ăștia ancorați în… nimic. Sunt destui pe care îi pui la pământ și dacă îi lovești cu piciorul sau dacă te urci pe ei.

Ce părere ai despre acest articol?