Din oraș: au început să apară lockere de la GLS

Cu toate că nu locuiesc prin apropiere, ajung cumva să îmi fac cumpărăturile destul de des la Carrefour, în special la cel de lângă Gara Mare din Iași. Sau la fostul Billa, cum îl cunosc mai toți taximetriștii din oraș. La intrarea în magazin, pe partea dreaptă, unde este și bancomatul de la BRD, este un locker de la Sameday. Este acolo de luni de zile, poate chiar ani.

Noutatea este că pe partea stângă a intrării, undeva pe lângă cărucioarele de cumpărături, a apărut recent un nou locker. De această dată de la GLS. Este și primul de la ei pe care îl văd pe undeva prin oraș. Pe site-ul de la GLS apare ca G Locker, însă nu scrie nimic dacă or să mai apară și altele, dacă este un proiect pilot, dacă au planuri de viitor și așa mai departe.

Un pic pe lângă subiect, dar tot legat de lockere. Undeva pe Șoseaua Păcurari, la benzinăria de după Kaufland, am observat că a apărut și un locker de la FAN Courier. Nici de la ei nu am mai văzut prin alte locuri din oraș, dar pe site-ul FAN Courier apare că ar fi zece în Iași.

2 comentarii

    • Nici nu au cum! Sameday are peste 4.500 de lockere în țară. GLS nu știu câte are, dar oricum nu se apropie de numărul ăsta. Și oricum ar fi, sunt curios cine alege să îi fie livrat vreun colet prin GLS când îi apare lista de firme de curierat înainte de confirmarea unei comenzi online.

Ce părere ai despre acest articol?