De ce preferă femeile bărbații mai în vârstă

scris de | luni, 26 martie 2012, 21:06 | Tu ce părere ai? Hai să discutăm!

Guest post de Christian

La televizor, pe stradă, în supermarket sau oriunde mai întoarcem capul, vedem (şi observăm) instantaneu aceeaşi imagine ce ne defineşte ca masculi; un deja vu al bărbaţilor. Fete tinere, atrăgătoare sau chiar măritate; toate ne atrag privirile, fără excepţii. Răul vine atunci când au după ele un individ fidelizat cu mult mai mulţi ani în cârcă decât ar fi necesar.

Dacă personajul (masculul) are mai mult de 15 ani în plus faţă de femeie, părerea mea, clar e vorba de interese. Însă, dacă el are cel mult 5 ani peste ea, atunci, intervine şi dragostea. În ce procent, nu avem habar; dar ştim că e şi ea pe acolo. Motive, dacă stai să filozofezi, găseşti cu nemiluita. Stabilitatea, veniturile şi dragostea ar fi pe primele locuri. Căci, dacă bărbatul e mai în vârstă, clar are mai multă experienţă, e mai serios, are şi un job pe sume mari de bani, iar practica, când e vorba de lucruri mai serioase, e pusă la loc de cinste, cel puţin în mintea femeilor.

Dacă situaţia, în cazul masculilor de vârsta înaintată, se prezintă astfel, cum rămâne atunci, cu cei la fel de mari ca femeile??? Nu de alta, dar trebuie să îţi pui astfel de întrebări. O soluţie care ar trebui, logic, să funcţioneze, ar fi Perseverenţa. „Nu îţi iese din prima? Mai încearcă!!” Altceva nu zic!!. Pe final, dacă oricât aţi încerca nu reuşiţi, nu vă mai faceţi probleme: o să creşteţi!!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.