De ce am lipsit două luni de pe blog

Au trecut două luni de zile de la cel mai recent articol publicat pe acest blog, lucru pe care astăzi l-am observat, ocazie cu care am realizat că sunt dator moral cu o explicație oamenilor care trec, din când în când, pragul acestui colț de internet, dar mai ales celor cu care ajungeam să port discuții mai lungi sau mai scurte prin comentarii.

Principalul motiv pentru care nu am mai scris o perioadă este timpul. Însă nu acel timp pe care unele persoane nu îl au, dar care își doresc totuși să aibă un blog citit, ci acel timp care îți este răpit de o nouă activitate. Deși aveam în plan să fac acest pas încă de prin noiembrie 2020, iată că de abia acum am reușit să mă mobilizez și să mă mut din București în Iași.

Trebuie să recunosc că am fost condiționat, mai mult sau mai puțin, și de locul de muncă, însă nu a fost singurul lucru care a cântărit suficient în luarea acestei decizii. Au mai fost și altele, dar care țin mai degrabă de viața personală decât de carieră, pe care țin să le împărtășesc mai degrabă cu prietenii decât aici, pe blog și pe internet.

Timpul mi-a fost răpit de tot ceea ce a ținut de mutatul propriu-zis, de cele câteva drumuri pe care le-am făcut de la București la Iași cu trenul pentru a găsi o chirie cât mai bună, de prima săptămână de acomodare cu orașul, de noul colectiv de la locul de muncă și de multe alte chestiuni care au avut legătură cu pregătirile în sine pentru un astfel de pas.

Sper că mi-am achitat datoria morală de care piticii de pe creier au avut grijă să nu uit.

6 comentarii

  1. Ai dat capitala țării pe capitala Moldovei. Uite că la Iași nu am avut șansa să ajung. Poate o să bem o bere că ai mei vor să ajungă pe la Sfânta Paraschiva, dar nu de hram. Să îți fie de ajutor decizia!

Ce părere ai despre acest articol?