Haideți să dansăm pentru Zolty

scris de | miercuri, 16 mai 2012, 10:17 | 6 comentarii

Despre Zolty şi problemele care îl macină încă din copilărie v-am mai povestit; cred că toată blogosfera îl cunoaşte, cel puţin virtual. Campanii dedicate lui au fost organizate de-a lungul timpului şi chiar au avut şi succes. La un momentdat, însuşi Groparu, a adunat o mână de oameni cu ajutorul căreia a pus la punct temelia, termo-izolaţia şi tot ceea ce mai era nevoie casei sale.

Şi Sebastian, după realizarea turului României pe două roţi, alături de unul dintre bunii săi prieteni, a scos la licitaţie harta traseului. Nu orice hartă cumpărată din librărie, ci una ce poartă fiecare ştampilă a judeţului prin care au trecut. După vânzare, toţi banii au fost donaţi lui Zolty.

Acum, blogosfera românească doreşte să meargă mai departe, organizând o nouă campanie. Căutăm un blogger sau un cititor care are timp şi doreşte să danseze, în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”, pentru Zolty. Oricine are cunoştinţe în domeniu sau cine crede că este în stare să ajungă cât mai departe, este invitat să se implice.

Nu staţi indiferenţi, citiţi ceea ce are de spus Zolty, iar apoi cântăriţi situaţia până ajungeţi la o rezolvare. Dacă nu doriţi să dansaţi, cel puţin, scrieţi pe blog despre eveniment. Haideţi să dovedim, încă o dată, faptul că social media poate schimba vieţi.

Grăbiţi-vă, mai sunt trei săptămâni până la preselecţiile emisiunii.

Există 6 comentarii publicate la acest articol:

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.