Blog: cum să faci bani din prima lună de blogging

scris de | duminică, 2 decembrie 2012, 21:09 | 20 comentarii

Articolul acesta vine ca un răspuns pentru toate întrebările primite față în față, la telefon sau pe e-mail de la diferiți cititori fideli, cititori ocazionali sau, pur și simplu, de la oameni care doresc să își deschidă un blog pentru a avea parte de un mic venit suplimentar. Metoda pe care doresc să o prezint astăzi este una greu de digerat, însă… este simplu.

Nu se pot face bani din prima lună de blogging!

Însă îți mulțumesc pentru vizită!

Există 20 comentarii publicate:

 1. Max Peter

  La asemenea titluri de articole nu mă obosesc să intru pe blogul respectiv. Nu este o întrebare la care răspunsul este unul imposibil. Credeam că vrei să iei pe cineva peste picior.

  1. pardauro blogger

   Vreau să fac cu totul altceva. Am pus un astfel de titlu tocmai pentru ca cei obsedați de făcut bani din bloguri să intre și să ajungă măcar preț de câteva secunde cu picioarele pe pământ. Și pun pariu pe orice că o să ajungă unul dintre cele mai citite articole de pe blog săptămâna asta.

  1. pardauro blogger

   Nici nu mă aștept la altceva. O să fie o lecție de viață pentru unii, probabil.

 2. Silviu

  După cum spunea și Steve Jobs când Apple a ajuns cea mai mare companie din lume: scopul nostru este să dăm clienților produse cât mai bune și de calitate; faptul că am câștigat atât de mulți bani este un plus. Și este foarte adevărat. Dacă faci ceva din plăcere, dacă devii bun la asta și apar și banii, ar trebui să îi consideri ca un bonus pentru că faci ceea ce îți place. Tocmai de asta foarte mulți nici nu reușesc!

 3. Silentio

  Nu! Știi ce o să facă? O să zică: ăsta nu știe ce vorbește; hai să caut un alt blog care îmi spune exact cum pot să fac bani din blog din prima lună. Știu câteva persoane care erau atât de convinse că blogul este o comoară din care curge numai lapte și miere încât atunci când le-am spus că nu este chiar așa s-au supărat pe mine! Că nu știu eu despre ce vorbesc, că știu ei mai bine ce și cum! Iar după câteva luni de zile au renunțat.

  1. pardauro blogger

   Dacă îl aduc pe unul cu picioarele pe pământ și îl fac măcar să realizeze că doar munca pe termen lung, dedicarea și pasiunea aduc câștiguri materiale din blog, atunci tot este bine. Dacă nu, atunci asta este! Cel puțin noi realizăm chestiile astea și este ok așa. Mergem înainte!

 4. Întuneric

  Am intrat și eu din curiozitate, să văd sfaturile pe care le oferi, poate că odată ți odată o să îmi vină și mie cheful să fac bani de pe urma scrisului. Știam eu că nu e așa de ușor!

  1. pardauro blogger

   Ca în orice domeniu, mai întâi este nevoie de foarte multă muncă și de foarte multă dedicare și pasiune!

  1. pardauro blogger

   Se poate? Nu se poate? Eu zic că nu prea se poate! Cred că blogul reprezintă o investiție în care veniturile apar de abia după o foarte lungă perioadă de timp!

 5. Adrian

  Unii pur și simplu nu înțeleg că nu este chiar atât de ușor să faci bani pe internet. Eu unul am aflat asta pe propria piele. Mai ales bani din bloguri, unde trebuie să știi cum să atragi cât mai mulți vizitatori și să ai conținut de calitate, să nu umpli blogul cu reclame enervante sau să scrii articole fără niciun sens, dar cu titluri atrăgătoare. Excepție ar face acest articol însă.

  1. pardauro blogger

   Articolul l-am publicat pentru a da o lecție celor care caută să facă bani și din piatră seacă. În rest, titluri de acest gen foarte rar vezi la mine pe blog.

 6. Ovidiu

  Eu sunt de acord cu tine că nu se pot face bani din blogging din prima lună. Banii se fac, mai puțini sau mai mulți, depinde de fiecare, dar după câteva luni de muncă grea!

  1. pardauro blogger

   Banii serioși vin din campanii. Iar ca să faci bani din campanii este nevoie să ai un blog care oferă ceva cititorilor, nu doar articole de umplutură, cum văd tot mai des mai peste tot.

Ce părere ai despre acest articol?