Cum am ajuns să fiu fotoreporterul unei publicații scrise

scris de | joi, 9 februarie 2012, 19:51 | 8 comentarii

Salutare tuturor şi bine v-am regăsit după aproape trei zile, în care, blogul a rămas neîngrijit; îmi cer scuze pentru fapta mea, însă am fost foarte ocupat cu finisarea primului meu articol publicat în presa scrisă şi alte treburi în offline.

Nu vreau să deviez de la subiectul principal al acestui post, aşa că vă spun mai pe scurt faptul că am devenit fotoreporter al ziarului din Vatra Dornei, „Monitorul de Dorna”. Se întâmpla la începutul lunii ianuarie, însă de abia acum am avut ocazia să îmi anunţ şi cititorii.

Tot astăzi a apărut la chioşcurile de presă şi ziarul cu numărul 211 al publicaţiei, care, spre bucuria şi entuziasmul meu de tânăr la 16 ani, conţine două fotografii realizate în cadrul Serbărilor Zăpezii…

…şi unul dintre episoadele proiectului „Comparaţie între trecut şi prezent”, care aduce în faţa cititorilor fotografii vechi de arhivă şi informaţii relevante despre primăria oraşului, construită în 1897.

Articolul poate fi citit şi pe pagina oficială a publicaţiei, accesând urmatorul link. Dacă vă întrebaţi cât câştig din toată treaba asta cu presa scrisă, ei bine, este exact ca şi în cazul vieţii de blogger: la început o fac din pasiune, iar dacă se dovedeşte că ceea ce fac, fac bine, cu siguranţă vor apărea şi merite; eu nu am cerut şi nu voi cere niciodată ceva ce nu merit.

Există 8 comentarii publicate la acest articol:

    1. Ciprian Pardău blogger

      Prietene, are rost sa raspund prostiei tale?

      PS: Luati IP-ul baiatului: 109.97.142.135; banati-l careva! Thx! :)

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.