Cum a primit Vatra Dornei bani de la Consiliul Judeţean

scris de | joi, 29 noiembrie 2012, 22:15 | 2 comentarii

Dornei i-au fost în sfârşit alocaţi bani de la Consiliul Judeţean. Suma este una considerabilă, de peste 21 de miliarde, şi chiar dacă nu acoperă decât o parte din datoriile pe care le are administraţia, e totuşi ceva. Dacă adăugăm şi cele 15 miliarde pe care le-a obţinut Dumitru Pardău de la Ministerul Administraţiei, bani care s-au dus pe datoriile pentru rumeguş, plus banii care s-au compensat către firmele la care aveam datorii, dar care la rândul lor aveau plăţi restante la stat, se poate vorbi chiar de aproape 1 milion de euro.

Din cele 120 de miliarde pe care administraţia ar trebui să le achite urgent, în cele câteva luni de la începerea acestui mandat s-au achitat nu cu mult peste 40 de miliarde. Cum a fost posibil acest lucru?

Prin munca în echipă de care aminteam mai sus. În Consiliul Judeţean au pus umărul următorii consilieri dorneni: Abutnăriţei, Proboteanu, Pohoaţă, Voloseniuc, Boancheş, la care s-au alăturat Neculai Bereanu, precum şi Alex Rădulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, dornean şi el.

Fără sprijinul preşedintelui Cătălin Nechifor, tot efortul acestora ar fi fost în zadar. Nechidor le-a închis gura tuturor celor care spuneau că doar Gheorghe Flutur e în stare să aducă bani în Suceava, iar în ceea ce priveşte Vatra Dornei, preşedintele Nechifor a dat 21 de miliarde, care înseamnă dublu faţă de cât a alocat Flutur oraşului într-un mandat întreg.

Material editat şi publicat în Monitorul de Dorna, 28 noiembrie 2012, pagina 2. Toate drepturile de autor rezervate redacţiei.

Există 2 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian blogger

   Nu, nu! Articolul asta e scris de altcineva si publicat in ziar; eu doar l-am preluat si l-am publicat cu drepturile de autor rezervate autorului de drept.

   Sub numele meu, in ziar, am publicat doua articole:
   1. Cel despre cazino
   2. Cel despre colectia de oua incondeiate, de care ziceai ca nu merita publicat doar pe blog.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.