Cristian Serdenciuc revine cu un nou vernisaj la Vatra Dornei: expoziție de sculptură în rădăcini

Despre Cristian Serdenciuc și expozițiile sale am mai scris pe blog și în trecut, chiar și înainte de prima lui expoziție de pictură de la Vatra Dornei, organizată la Casa de Cultură din oraș. Cu toate că nu a trecut mai mult de jumătate de an de atunci, Cristian revine cu noi lucrări în cadrul evenimentului cultural „Expoziție de sculptură în rădăcini”.

Pe 24 mai 2013, începând cu ora 17:00, Cristian va organiza un vernisaj la Salonul Alb al Casei de Cultură „Platon Pardău”, unde va prezenta aproape 50 de lucrări, cele mai multe fiind inspirate din mitologia românească și din basmele populare. Pe lângă sculpturi vor fi prezentate și câteva desene în creion.

Din ce mi-a mărturisit Cristian, expoziția este prima din cariera sa în care prezintă lucrări în rădăcini de copaci, dar și a doua expoziție de la Vatra Dornei. Toate lucrările prezentate vor fi scoase la vânzare pentru eventualii doritori. Dacă nu puteți să ajungeți la vernisaj este bine de știut că expoziția va rămâne deschisă până pe 10 iunie.

Ce părere ai despre acest articol?