Cele mai bune fotografii înscrise în „Retrospectiva lui 2011”

scris de | duminică, 1 ianuarie 2012, 21:16 | 4 comentarii

Este vorba despre concursul organizat de Dragoş Asaftei, în colaborare cu revista Photo Magazine. Nu este un concurs de lungă durată (30 decembrie 2011 – 4 ianuarie 2012), însă tema acestuia face totul: Cea mai reuşită fotografie a anului 2011. Premiile puse la bătaie nu sunt prin cele mai luxoase, însă sunt absolut necesare oricărui fotograf, indiferent de experienţa acumulată; acestea reprezintă 3 abonamente timp de 1 an la revista Photo Magazine.

Fiind un concurs foto, sincer, nu m-am putut abţine să nu particip, cu toate că mi-a luat ceva timp să aleg cele mai bune 2 fotografii ale anului 2011. Însă, după ce am petrecut în jur de 2 ore în faţa computerului m-am hotărât. M-am înscris în concurs cu fotografiile aceasta şi aceasta.

Revenind la concursul lui Dragoş, am vizualizat de câteva ori fiecare fotografie participantă (până în momentul de faţă) şi am ales 7 cele mai reuşite fotografii. Vă invit şi pe voi să le vizualizaţi şi să vă spuneţi părerea!! Cine doreşte să se înscrie în concurs, este invitat să acceseze acest link.

„Boston, MA at night” de Popescu Cezar-Gabriel:

„No name” de Mihai Baboi:

„No name” de Moldovean Vlad:

„Biserica Neagră, Brașov” de Adrian Mladin:

„No name” de Adrian Mladin:

„Portret” de Radu Sergiu:

„Perfect strangers” de Raluca Miheşan:

Există 4 comentarii publicate la acest articol:

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.