Ce poţi face weekendul următor în Vatra Dornei

scris de | miercuri, 13 martie 2013, 00:20 | 1 comentariu

În momentul în care încep acest articol, la mine este marţi. Ţin neapărat să menţionez acest detaliu deoarece sunt mai mult ca sigur că voi publica miercuri. Ce să fac, m-am uitat patru ore la stand up comedy, dar n-am scris nimic pe blog până la ora 23:40.

Aşadar, având în vedere faptul că este mijlocul săptămânii, iar dornenii nu prea au habar ce ar putea să facă în weekendul care stă să vină, am notat în cele ce urmează câteva idei de activităţi şi evenimente la care putem participa cu mare drag.  Şi eu, la rândul meu, am aflat de ele prin intermediul facebook-ului, aşa că este posibil să mai intervină câte o mică schimbare de orar sau mai ştiu eu ce detalii minore.

1. Vernisaj de fotografie – Cazinoul din Vatra Dornei, bijuteria Bucovinei

Pentru cei care încă n-au aflat, de ceva vreme există un mic grup de facebook care promovează problema cazinoului dornean, cauză pentru care militează corespunzător. Iar pentru a răspândi tentativa lor de a mai salva ceea ce a mai rămas din gloriosul monument istoric, au lansat un concurs fotografic, în cadrul căreia oamenii trebuiau să surprindă atmosfera din jurul cazinoului şi cazinoul în mod obligatoriu.

Dornenii au prestat corespunzător, au trimis fotografii, iar acum am înţeles că se votează imaginile şi se pregătesc pentru respectivul vernisaj, unde se vor anunţa şi câştigătorii. Dacă doriţi să participaţi, vernisajul are loc la Casa de Cultura „Platon Pardău”, în Salonul Alb, pe 17 martie, începând cu ora 16:00.

2. Concert al trupei Moldavia Folk

Concertul acesta este organizat de acelaşi grup de facebook ce militează pentru cauza cazinoului, aşa că termenul de caritate este la ordinul zilei. Ideea este extrem de simplă. Trupa Moldavia Folk, din Iaşi, vine pe 16 martie, în Jona’s Pub (La Bombă), începând cu ora 21:00, pentru a susţine un concert caritabil. Biletul costă doar 10 lei, iar dacă sunteţi de gaşcă vă puteţi anunţa prezenţa pe pagina de facebook a evenimentului.

Momentan, eu am răspuns invitaţiei cu un simplu poate, aşa că, dacă vă gândeaţi că o să mă zăriţi şi pe mine prin zonă, s-ar putea să vă înşelaţi. Sau nu! Ideea e că sâmbătă este posibil să alerg în jur de 600 de trepte, neavând idee cât de obosit voi fi la final. Aş fi alergat sâmbăta trecută, dar primăvara asta a adus o ploaie torenţială de nici gunoiul nu am avut chef sa îl duc.

evenimente

Există 1 comentariu publicat la acest articol:

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.