Cazare în Choszczno, Polonia

scris de | sâmbătă, 2 iunie 2012, 17:17 | 4 comentarii

Din câte am înţeles, in Polonia am fost cazaţi într-unul dintre cele mai bune locuri din tot Choszczno-ul. V-aţi aştepta, normal, să vă spun că am ales un hotel cu renume, însă, am avut parte de ceva şi mai şi. Proiectul ce ne-a sponsorizat întreaga călătorie şi activitate a hotărât să fim găzduiţi de către hotelul bazei sportive a oraşului. Aşa arată, din exterior:

Frumos, nu? Chiar aşa şi este! Jos recepţia şi restaurantul, două etaje cu camere, iar sus, sala de conferinţe! În partea stângă a clădirii se găsesc vestiarele sportive, scara de incendiu şi câteva mici depozite. Să vă mai spun că pentru doar trei etaje am avut şi lift? Mai jos câteva fotografii din interior:

Hotelul acesta a fost atât de bine organizat încât, chiar dacă ai vrea, nu ai avea cum să te plictiseşti. La etajul unu au masa de biliard, la parter au tenis de masă, de la recepţie poţi împrumuta unul dintre cele peste 40 de jocuri interactive (au un dulap întreg), te poţi conecta la wireless-ul lor, care apropo, funcţionează grozav, sau poţi juca fotbal şi volei pe unul dintre cele trei terenuri din curtea complexului. Vestiarele se găsesc în aripa stângă a hotelului, iar mingile le poţi lua direct de pe teren.

Partea frumoasă, care m-a şi surprins, este că mingile de fotbal şi de volei sunt lăsate peste zi şi noapte afară, pe terenuri. Nimeni nu le mişcă, nimeni nu le fură. Cine vrea să joace, joacă, apoi le lasă acolo de unde le-au luat. Din ce am discutat cu unul dintre polonezi, am înţeles că la ei cazurile de furt sunt foarte rare. Asta şi din pricina faptului că, în fiecare zi, în tot oraşul, patrulează în jur de şase, şapte maşini de poliţie. La fel şi noaptea! Şi nu din cauză că există riscuri mari, ci doar pentru că aşa ştiu ei că e bine!

PS: Camerele nu sunt deloc scumpe! ;)
PS: Fotografiile sunt preluate de pe siteul oficial al hotelului! :)

Există 4 comentarii publicate la acest articol:

 1. vienela

  Imi place ca pare foarte curat. Dar treaba cu liftul este un pic exagerata. Iti dai seama ca de la aceste facilitati au ajuns occidentalii sa se vaite de obezitate si tot ce implica ea?
  Bine ai revenit!!!

  1. Ciprian Pardău blogger

   Bine te-am regasit, Vienela! Chiar este curat, nu doar pare. La partea cu liftul nu ma exprim mai in detaliu :)

 2. Pingback: Spirale cu gust de copilărie | Iubesc Viaţa

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.