Caut tehnician responsabil de măruntaiele blogului

scris de | duminică, 19 august 2012, 21:30 | 16 comentarii

Nu de puţine ori mi s-a întâmplat să am mari bătăi de cap cu partea tehnică a blogului şi cu rezolvarea acestora. În majoritatea cazurilor, reuşesc să îmi dau seama care e sursa problemei şi s-o extermin, însă există şi acel mic procent din sută care mă face să dau de pământ cu tot şablonul html şi cu file manager-ul din cpanel şi tot să nu reuşesc mai nimic.

Aşa că, după multe minute de gândire, m-am hotărât să lansez, public, următorul anunţ: caut tehnician profi în wordpress, html, css, cu un eventual portofoliu al lucrărilor sale care să fie disponibil ori de câte ori blogul o ia pe arătură. Şi credeţi-mă, s-a întâmplat de foarte multe ori. Poftiţi doar două exemple cărora încă nu am reuşit să le găsesc rezolvare (un click pentru mărire):

Bine, aş putea să îl stresez în continuare pe Claudiu, cel care s-a ocupat de tot ce a ţinut de mutarea mea pe domeniu şi de administrarea conturilor aferente, însă deja mi-e la obraz să-l tot sun la 11 noaptea şi să-l întreb de ce a dat eroarea aia sau de ce nu funcţionează nu ştiu ce.

Aşa că cine e interesat de ofertă, poate să lase un comentariu la articolul prezent sau să-mi dea un mail la ciprian at pardau punct ro. Apreciez!

Există 16 comentarii publicate la acest articol:

 1. Sorin

  Pentru prima poza..vezi ca exista un meniu numit configure fix in dreapta. O nu o sa-l ratezi daca pui sageata mouseului fix inspre dreapta … nu mai fac un printscreen acum sigur o sa-ti dai seama.

  1. Ciprian blogger

   L-am gasit si eu pe ala; doar ca nu stiu ce sa pun in spatiu ala pentru link. Asta e problema mea…

  1. Claudiu

   Daca pui error_reporting(0) nu inseamna ca rezolvi eroarea, ci doar ca o ascunzi. Never the best choice.

  1. Ciprian blogger

   Prefer sa platesc pentru partea tehnica, sincer! Decat sa pierd timpul mestesugarind in maruntaiele sale, mai bine scriu!

 2. L. ∞

  Glumesti? E unul dintre cei mai buni pe care ii stiu. Poate ai auzit de Michael… toata pagina lui – http://michaelstar.ro/ – e personalizata de ChAflecks, din cate mi-a spus Alki. Chiar si el vrea sa apeleze la ChAflecks pentru personalizarea paginii lui. Poti sa incerci, doar nu ai nimic de pierdut.

  1. Ciprian blogger

   Merci de idee. Nu ar strica sa-i arunc o intrebare; dar oare vrea banuti cu caru’? :D

 3. L. ∞

  Nu cred… Cred ca pe Alki o sa-l ajute fara bani. In privinta asta, ca sa fii sigur, iti sugerez sa-i ceri parerea si lui Alki. Poti sa-i spui ca eu te-am trimis la ChAflecks. :))

  1. Ciprian blogger

   Lasa ca discut eu maine cu Alki, ca si-asa era programat sa stam la o palavra prin oras. Faza e ca eu sunt disperat, iar blogul cine stie ce chichite o mai avea si eu inca nu le-am depistat…

   Nu uit de tine, apropo! :)

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!