Blogul a făcut un an. Îi urăm și noi la mulți ani?

scris de | luni, 10 septembrie 2012, 11:29 | 19 comentarii

Nici măcar nu ştiu cu ce să încep. Nu ştiu cum mă simt. Nu reuşesc să îmi găsesc cuvintele.

Este un sentiment puternic însă! Faptul că am condus blogul pe calea împlinirii a primului an de existenţă este ceva important pentru mine. Într-un singur an am reuşit să scriu 343 de articole, inclusiv acesta, să adun 2921 de comentarii aprobate şi să arunc la coşul de gunoi alte 304 ce, personal, le-am considerat a fi spam.

S-au adunat peste 230 de etichete şi taguri folosite la ordonarea articolelor în arhivă, 25 de categorii şi patru teme încercate de-a lungul timpului. Ceea ce mă bucură cel mai mult este faptul că am reuşit să trec pe domeniu, să îmi transform numele într-un brand, cu toate că pare prea mult spus, şi să evoluez de la o zi la alta. Am învăţat că o astfel de meserie înseamnă mult mai mult decât câştiguri materiale. Este ceva grozav să scrii pentru oameni pe care nu îi cunoşti şi să fii felicitat pentru ceea ce faci.

În anul ce a trecut am reuşit să cunosc persoane cu care acum pot discuta liber, persoane la care pot apela ori de câte ori întâmpin o problemă. Prin intermediul blogului am reuşit să mă fac auzit în presa locală, să particip la evenimente la care probabil nu aş fi ajuns vreodată. Chiar dacă ar părea greu de crezut, am reuşit să arăt oamenilor că se poate gândi şi într-un alt mod, că se poate alege şi cu capul, că se pot face lucruri inedite dacă există voinţă, că Vatra Dornei se poate schimba dacă ar fi condus de persoanele potrivite, că oraşul poate fi aşa cum ne dorim fiecare.

Nu ştiu care este părerea voastră, însă mie personal îmi place să cred că am reuşit să ajung undeva departe prin intermediul blogului. Nu pot decât să mă bucur de faptul că am reuşit să devin mai bun decât eram acum un an, iar asta pe bună dreptate. Am reuşit să ajung în blogroll-ul unuia dintre cei mai buni bloggeri din România, lucru pe care nu îl pot trece cu vederea atunci când privesc în urmă!

Ar mai fi foarte multe de spus, însă consider că ar cam fi momentul să predau cuvântul şi vouă, tuturor celor care mă vizitaţi zilnic, care îmi citiţi fiecare material, care reuşiţi să ţineţi acest blog în viaţă! Din partea mea, aveţi tot respectul cuvenit.

Tot ce mai vreau acum este să ne auzim cu bine şi peste-un an, peste cinci şi peste zece.

PS: Melodia care m-a trezit:

Există 19 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian blogger

   Multumesc mult, Max! Cu ocazia asta imi doresc sa incep sa public, din nou, materiale despre anumite piese de cartofilie. Sper sa-ti placa! Sa ne auzim cu bine si peste zece ani! :)

  1. krosswat

   Teofan, daca ai chef de cearta, apasa X si rezolvam problema. Nu veni cu comentarii la vrajeala pentru link, in speranta ca iti va vedea cineva blogul.

  1. Ciprian blogger

   Hai, recunoaste. E superba melodia; cu toate ca n-are absolut nici o legatura cu restul textului. :D

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.