Blog: articole sponsorizate și articole evergreen

Da, sunt conștient de faptul că acest blog este unul mic și cu o comunitate restrânsă de cititori, însă mă simt cumva obligat să scriu rândurile următoare. Nu le scriu ca pe o justificare, ci mai degrabă ca să îmi iau o piatră de pe inimă, ca să spun așa. Pe scurt, în această perioadă am publicat pe blog două articole care ies un pic din tiparul obișnuit, și anume un articol sponsorizat, dar și unul evergreen.

La capitolul materialelor sponsorizate nu aș vrea decât să menționez că în următoarele trei, poate șase luni, pe blog vor fi postate alte câteva astfel de articole. Și aș vrea să le acceptați, poate să le și citiți, sau să treceți peste ele în cazul în care nu vă interesează subiectul abordat în respectivele rânduri.

Dincolo de asta, pe blog urmează să apară în perioada următoare și mai multe articole evergreen, adică articole scrise mai mult pentru Google, pe diferite subiecte. Am făcut o categorie separată pentru aceste materiale, care se numește în profunzime. Primul astfel de articol este deja publicat de mai bine de o săptămână și deja aduce vizitatori noi pe blog, ceea ce îmi arată că se poate dezvolta acest segment.

Da, sunt articole lungi la care lucrez destul de mult, însă asta contează mai puțin în acest moment. Testez felul în care funcționează aceste materiale, iar dacă rezultatele vor fi cele așteptate o să mergem în continuare în această direcție. Însă asta rămâne de stabilit în următoarele luni de zile.

Tot la capitolul noutăți trebuie să menționez că am activat și reclamele afișate prin Google AdSense. Anul trecut am mai avut o astfel de tentativă, însă am renunțat repede pentru că designul WordPress și reclamele nu se împăcau foarte bine. Dar acum avem un nou aspect și putem încerca din nou.

Ce părere ai despre acest articol?