Blogal Initiative – La mulți ani cu sănătate!

scris de | sâmbătă, 19 mai 2012, 12:03 | 6 comentarii

S-a făcut deja un an! Nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul alături de voi; în nici 400 de zile aţi reuşit să transformaţi blogosfera prin intermediul campaniilor şi evenimentelor organizate cu mult bun simţ, mai ceva decât ar fi reuşit să facă oricine altcineva.

Am înţeles, din emailul trimis de voi, faptul că organizaţi o întâlnire tare faină vis-a-vis de eveniment, precum:

„Pregătim aniversarea şi ne dorim părerile norocoşilor, aşa că dacă ai
vreme să te filmezi (cu telefonul, cu o cameră sau cu ce mai găseşti tu la îndemână) şi să ne spui cum ţi s-a părut campania, cu ce te-ai ales şi dacă e în ordine ce facem noi la B.I. în general, ţi-am mulţumi şi noi cum om putea. O să facem un montaj simpatic din filmuleţele trimise de câştigătorii campaniilor noastre şi-l vom proiecta în cadrul unui eveniment special.”

Şi-mi zic, „de ce nu?”; am ieşit în parcul oraşului, mi-am redactat textul, în minte bineînţeles şi am dat drumul filmării. Calitatea să o scuzaţi, atât duce bătrânul meu LG KM900 (5.2mp). Ce a ieşit? Look at this:

Există 6 comentarii publicate la acest articol:

 1. vienela

  Norocosule! Eu am participat la cateva campanii de pe Blogal Initiative, dar nu am castigat nici macar acolo unde premiul era garantat doar prin faptul ca participai(papucii de la Zorile), asa ca am renuntat, nu mai scriu nimic pentru ei. :((

  1. Ciprian Pardău blogger

   Trebuie perseverenta! Cand am castigat premiul de 100 de euro, era a doua campanie la care participasem :)

  2. vienela

   Nu este vorba de perseverenta. Pur si simplu nu si-au onorat promisiunea si nu sunt singura care se plange.

  3. Radu

   Vienela, eu în scurt timp cred că voi schimba echipele: din fan B.I. voi deveni unul din cei care se plânge… aștept picătura care să umple paharul…. Momentan sunt imparțial, încă prezumția de nevinovăție primează!

  4. Ciprian Pardău blogger

   Ce ai patit cu ei? Pentru mine au reprezentat, pana in acest moment, cel mai bun grup de organizare a campaniilor blogosferice!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.