Există 19 comentarii publicate la acest articol:

 1. Bogzilla

  95 de milioane ron care sa ne arate ca nu avem bani. si ca usl-ului ii pasa de noi… motiv pentru care s-au si gandit sa fie chibzuiti.
  mi se pare corect… se cereau 95 de milioane ron pentru 3 luni de interimat. s-au dat… ce a fost mai important pentru ei s-a rezolvat

 2. Andrei

  Domnu ofitzir Basescu spunea dupa ce a fost ales a douashi oara ca este constient de foarte mica distantza obtzinuta fatza de contracandidat.Si ca i-a ciuruit.
  Eu nu cred ca a ramas in continuare constient .
  D’aia s-a fript acu’ .
  Mai bine zis de aia-i ciuruit el acu’.

  1. Ciprian Pardău blogger

   Iti dau dreptate!
   Andrei, cand ai timp, lasa-mi o parere despre noul aspect al blogului! Salutare!

 3. Andrei

  Salve Ciprian !

  Io zic ca a mai prins culori in obraji.
  Da’ nu-mi place tipul de caractere negre pe care le-ai folosit in randul unu si doi. Sunt prea seci , prea ca la melitzie … ma’ ntzalegi !

  Mai , am la mana neshte documente ale circumscriptiei financiare Vatra Dornei din perioada 1941-1944. Foooooarte interesante ! Au fost descoperite intamplator in peretele Muzeului de Etnografie Dorna cand s-au montat termopanele. Am lucrat vreo doua zile sa le aranjez estetic(erau cam mototolite si pline de praf). Azi n-am facut nimic altceva decat sa le citesc cu atentie pentru a-mi crea o imagine de ansamblu . Pregatesc niste articole pentru Monitorul de Dorna dupa ce i le arat si lui Cioata.
  Daca vi zilele astea prin Dorna spune-mi si ti le arat . Ne putem intalni la Muzeu unde sa stai linistit sa te uiti peste ele .
  Ciao !

  1. Ciprian Pardău blogger

   Si mie mi se par putin exagerate primele doua randuri de sus! Insa nu stiu ce sa le fac; am incercat in fel si chip sa le modelez, dar nu mi-a iesit mai nimic! Deocamdata las asa pana ma mai fulgera ideile.

   Pentru documentele alea cred ca vin sigur in Dorna! Numai bine iti aduc si cartile acelea si tot ce mai am de la tine! O sa scriem si pe blog despre ele! Astept sa le vad!

   PS: Nu poti rezolva cumva sa ajungem in podul garii mici? Sau in magazia de documente a garii mari? Am vazut ceva, ceva pe acolo! Discutam in privat mai multe! :)

 4. Andrei

  Putem ajunge oriunde , trebuie doar sa ne facem pretini cumva p’acolo. Adica trebuie multa deplomatzie shi vreo doua hartiutze dreptunghiular perfecte.
  Fiindca ziceai de CFR stiu o cladire unde sunt depozitate arhive dar n-am reusit deloc sa sparg zidul lui ,,n-am timp,,.Cladirea e pe varianta spre Argestru in apropiere de podul auto peste Dorna din spatee Garii Mari.Despre aia vorbesti ?

  1. Ciprian Pardău blogger

   Pai hai sa incepem pe bune sa exploram cladirile din Dorna! Putem gasi multe, multe! Gara mica, casa Vladimir, gara mare, anumite casute vechi din tot orasul, poduri, etc.

   Cred ca stiu despre ce cladire vorbesti tu, insa eu nu la aceea ma refeream! Exista o constructie din lemn exact langa gara mare cum iesi din oras! Prin ferestrele vechi se vad teancuri intregi de dosare…

 5. Andrei

  Ne vedem shi discutam . Se pare ca orashul nostru devine foooarte mare !
  Zilele astea sper sa prind o portitza spre arhivele primariei. Fac tatonari.
  Ciao !
  Noapte buna !

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.