Gata cu joaca, avem patru autostrăzi

scris de | marți, 7 august 2012, 15:42 | 5 comentarii

Se pare că toată glumă cu autostrăzile româneşti începe să nu mai fie doar o simplă vorbă-n vânt. La finalul lui iulie s-a dat în folosinţă şi A4, centura Constanţei, însă doar pe un singur sens, urmând ca pe profil complet să se deschidă undeva la începutul lui 2013. Accesul la autostradaă se face pe DN3, prin Murfatlar.

Dacă se va putea vedea mai mult trafic de marfă decât în scop personal pe A4 voi crede şi eu că foloseşte. Până atunci sper doar că n-am rămas la aceeaşi idee de a cheltui banii de la buget pentru porţiuni de asfalt inutile. Asta dacă tot avem pretenţii de spaţiu Schengen.

Via drumurile României

Există 5 comentarii publicate la acest articol:

 1. Mihai

  Mai nou o centură a ajuns autostradă? Orice 10 km de şosea cu 2 benzi pe sens va ajunge autostradă în curând!? La fel s-a întâmplat şi cu trenurile, denumiri pompoase, dar în spate vorbim de acelaşi material şi eventual costuri mai mari.

  1. Ciprian blogger

   Vorbim si noi de denumiri, ce sa facem.
   Mai nou, se numeste prelungire a autostrazii A2. Cred…

  1. Ciprian blogger

   Hai sa nu fim chiar rautaciosi, vedem peste sase luni cum sta treaba. Pana atunci poate se pun pe A3 plase de protectie sa nu mai treaca aricii si cateii autostrada cand ii taie capu’.

   De vazut situatia autostrazii A1. Doar zic..

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.