Astăzi a picat portalul de anunțuri Okazii.ro

Astăzi a fost a patra zi consecutivă în care m-am axat, aproape exclusiv, pe domeniul filatelic și am scanat sute de serii complete de timbre pentru a le lista pe Okazii. Cei care citesc acest blog de ceva timp îmi cunosc această activitate, despre care mai scriu din când în când.

Cred că am doi ani de activitate pe Okazii, perioadă în care portalul de anunțuri a funcționat fără nicio problemă. Nu mi s-a întâmplat vreodată să nu se încarce, să meargă mai greu sau altceva. Până astăzi. Îmi vedeam liniștit de treabă până când, la ora 19:38, site-ul a cedat.

Prima dată am crezut că a căzut conexiunea la internet. Am dat un restart la router, am deschis din nou site-ul, dar nimic. Am deschis din nou Okazii pe Chrome, moment în care a apărut o pagină pentru eroarea 500, alături de următorul mesaj: „Am fi vrut să spunem că suntem în pauza de masă. Dar câteodată stupul devine prea aglomerat și cedează”.

Până la ora 19:58 am tot dat restart la site ca să aflu când își revine și să îmi pot relua activitatea. La ora asta site-ul deja afișa notificarea „se procesează solicitarea”, semn că ușor, ușor își revenea. Și a revenit pe la 20:01. Și a funcționat destul de greu până pe la 20:05, când s-a afișat eroarea 503, cu mesajul „No server is available to handle this request”.

Un minut mai târziu, Okazii și-a revenit din nou, dar încărca destul de greu paginile. În jurul orei 20:08 a început să dea semne de viață pe bune, iar de atunci a continuat să funcționeze fără probleme. Așadar, astăzi platforma Okazii a picat pentru circa 30 de minute.

7 comentarii

  1. Să mai ardă niște servere la OVH și rămânem fără toate site-urile. Credeam că toată lumea e pe OLX, aproape că și uitasem de existența Okazii.

Ce părere ai despre acest articol?