Astăzi a picat blogul

Astăzi mi-a picat blogul pentru 34 de minute. Dar nu din vina mea. Mi-am dat seama că se întâmplă treaba asta în momentul în care am avut de trimis câte ceva de pe clientul de e-mail cPanel, iar lucrurile nu au funcționat ca de obicei. Am dat o reîncărcare la pagină, moment în care mi-a apărut eroarea „acest site nu poate fi accesat”.

Asta se întâmpla la 13:51. M-am prins că ceva nu este în regulă și am dat să intru pe site-ul celor de la Web Hosting ca să îi întreb ce se întâmplă. Și surpriză. Nici site-ul lor nu funcționa. Ok, i-am sunat. La primul apel intră robotul și spune că „toate liniile externe sunt momentan ocupate”. La al doilea apel este linia ocupată, la al treilea la fel.

Așa că am așteptat, iar la 14:25 și-a revenit blogul. Răspunsul celor de la MxHost:

„În prezent furnizorul nostru întâmpină o problemă tehnică în unul dintre centrele de date în care avem echipamente. Această problemă ne afectează parțial și pe noi, o parte din servicii nefiind funcționale. Acum ar trebui să funcționeze serviciile. Să verificați vă rog. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate”.

2 comentarii

Ce părere ai despre acest articol?