Ascensiunea în topul ZeList #3

Se pare că trebuie să vă mulțumesc din nou pentru cât de grozavi sunteți ca cititori ai acestui site. Faptul că blogul a reușit să ajungă pe o poziție destul de bună este, în primul rând, meritul vostru. Ați comentat atât de mult la articole, ați distribuit pe rețelele sociale, ați adăugat blogul în listele voastre de site-uri preferate și ați vizitat acest colț de internet de fiecare dată când am publicat un articol nou.

Voi ați făcut totul. Eu doar am scris și publicat. Iar cu mențiunea că topul ZeList nu este altceva decât o confirmare a faptului că ceea ce fac nu este în zadar, vă anunț că am ajuns pe locul 365 dintr-un total de peste 66.000 de bloguri de pe teritoriul țării noastre înscrise în clasamentul ZeList.

Toate articolele din seria Ascensiunea în topul ZeList se găsesc aici.

10 comentarii

  1. Îmi place mult când văd astfel de postări! O dată pentru că mă impulsionează să fac și eu la fel. Și a doua pentru că văd că unui seamăn cinstit de-al meu îi merge bine! La mai mare!

  2. Te vizitez destul de periodic. Dar îmi pare rău că nu ai scris mai multe articole despre timbre. Ciao!

    • Andrei, te rog să mă ierți că nu am scris mai mult despre filatelie. Dar nu m-am mai ocupat de timbre de o perioadă bună de timp. Dar promit că în viitorul apropiat o să scriu mai mult și pe astfel de subiecte.

  3. Problema cu ZeList este faptul că sunt listate și bloguri care au o vechime de peste cinci ani, acestea fiind părăsite. Deci, să fiu sincer, nu mă văd prea încântat de topul ZeList. Să nu mai zic că vreo 6.000 din cele 40.000 de bloguri înscrise sunt cu domeniu propriu.

    • Ca la orice idee nou, sunt și lipsuri. Sunt bloguri părăsite, sunt și bloguri nelistate. Dar ideea, în general, este bună. Păcat că mulți o privesc cu ochi răi, dar nu își pun blogul acolo ca să susțină proiectul.

Ce părere ai despre acest articol?