Articolul cu numărul 500

scris de | duminică, 7 aprilie 2013, 15:12 | 9 comentarii

Pe 5 septembrie 2011 am scris primul articol pe acest blog. De atunci a trecut un an și opt luni în care am publicat articole aproape zilnic. Una dintre cele mai cunoscute legende despre blogging spune că trebuie să fii constant atunci când scrii pe un blog. Am aplicat teoria asta și mi-a mers bine.

Faptul că la fiecare articol am primit comentarii spune destule despre activitatea de pe acest blog. Cu siguranță nu sunt cel mai bun, însă nu cred că există cineva care să spună că sunt cel mai slab. Blogul a reprezentat și un sacrificiu. La început a fost greu să mă concentrez. Pierdeam mult timp cu toate.

Totul până când am văzut că merge bine și am conștientizat că pot face și mai mult cu acest blog. Am scos televizorul din cameră, am renunțat la majoritatea jocurilor și m-am concentrat tot mai mult pe scris, fotografie și ciclism. Timpul a trecut și am rămas cu aceste pasiuni pe care nu le regret.

Nu pot decât să mulțumesc tuturor celor care m-au citit și care încă mă citesc, celor care au comentat și cel care încă sunt prezenți pe blog, celor care au dat like, care au susținut sau care au corectat articole. Datorită tuturor blogul a ajuns unde a ajuns! Sunteți și o să fiți grozavi! Mulțumesc!

Există 9 comentarii publicate:

  1. Radu

   Felicitări! Este un număr impresionant de articole. Ar trebui să lucrezi puțin la promovare, să scrii vreun guest post de exemplu. Încearcă vreo 10-20 de articole în următoarele luni. Poate primești +1 la pagerank și +10 la autoritate.

 1. Adelina

  Bravo! Ești matur pentru vârsta ta, ești talentat și implicat social. Dar nu uita să te și bucuri de tinerețe. Este vremea la care să faci și nebunii și greșeli din care să înveți, să aduni amintiri frumoase pentru bătrânețe. Aș vrea să scrii despre cea mai mare năzdrăvănie a ta, despre prostii și greșeli, ca orice tânăr de 16-17 ani.

  1. pardauro blogger

   O să scriu! De povestit am ce povesti, nu-i o problemă. Singurul inconvenient este că nu vreau să le aștern în văzul tuturor chiar acum. Mai aștept puțin!

Ce părere ai despre acest articol?