Articolul cu numărul 500

scris de | duminică, 7 aprilie 2013, 15:12 | 12 comentarii

panou de control

În ziua de 5 septembrie 2011 am publicat primul articol pe acest blog. De atunci a trecut 1 an, 8 luni şi 2 zile în care am publicat aproape zilnic. Una dintre cele mai cunoscute teorii ale bloggingului spune că trebuie să fii constant atunci când publici. Eu am aplicat-o şi mi-a mers bine.

Faptul că la fiecare articol, în medie, am primit 9 comentarii, spune multe despre activitatea mea ca blogger. Cu siguranţă nu sunt cel mai bun la scris, însă nu cred că există cineva care să spună că sunt cel mai slab. Blogul a reprezentat un sacrificiu; la începuturi, a fost greu să mă concentrez. Îmi pierdeam mult timp jucând tot felul de jocuri care nu făceau altceva decât să îmi irosească timpul atât de preţios la vârsta mea.

Totul până când am văzut că merge bine şi am conştientizat că pot face şi mai multe. Mi-am scos televizorul din cameră, am renunţat la jocuri, am renunţat la siteul de filme româneşti online (filmele-copilăriei.blogspot.com – acum dispărut în negura trecutului) şi m-am axat pe ceea ce ştiam să fac mai bine: scris, fotografie şi ciclism.

Timpul a trecut, iar eu am rămas tot la acele 3 pasiuni. Lucru pe care nu îl regret. Datorită acelui moment în care am hotărât să renunţ la lucrurile care nu mă ajută, am ajuns să pun cap la cap detalii pentru astfel de proiecte: turul României pe bicicletă şi ajutor pentru orfelinatele din ţarăLa cei 16 ani şi 347 de zile pe care le am.

În final, nu pot decât să mulţumesc tuturor celor care m-au citit şi care încă mă citesc, celor care au comentat şi cel care încă sunt prezenţi pe blog, celor care au dat like, care au suţinut sau care au corectat articole. Datorită tuturor eu am ajuns unde am ajuns! Aţi fost, sunteţi şi veţi fi grozavi!

Mulţumesc!

Există 12 comentarii publicate la acest articol:

  1. Radu

   Felicitari, e un numar impresionant de articole.
   Ar trebui sa lucrezi putin la promovare, sa scri ceva guest post uri spre exemplu.
   Incearca vro 10-20 de aricole in urmatoarele lunii, poate primesti +1 la pagerank si +10 la autoritate.

 1. adelinailiescu

  Bravo! Esti matur pentru varsta ta, esti talentat si implicat social.Dar nu uita sa te si bucuri de tinerete. E vremea la care sa faci si nebunii si greseli din care sa inveti, sa aduni amintiri frumoase pentru batranete.As vrea sa scrii despre cea mai mare „nezdravanie” a ta , despre prostioare si greseli, ca orice tanar de 16-17 ani.:)

  1. Ciprian blogger

   O să scriu, că de povestit am ce povesti, nu-o problemă. Singurul inconvenient este că nu vreau să le aştern în văzul tuturor chiar acum. Mai aştept, plus că vara asta s-ar putea să fac un film în care să includ poveştile…

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.