Aproape 2000 de comentarii – asta e pentru voi

scris de | marți, 3 iulie 2012, 00:39 | 13 comentarii

Nu am putut să nu observ faptul că blogul, de-a lungul a zece luni şi trei zile, toată viaţa sa de fapt, a reuşit să adune nu mai puţin de 1993 de comentarii! În ritmul acesta atingem echivalentul anului în care trăim în numărul de comentarii faster and faster! Toată activitatea de pe blog nu poate decât să mă bucure sincer! Până la urmă este doar meritul vostru, iar pentru asta vreau să vă mulţumesc şi să vă felicit, în acelaşi timp!

Tot ce pot să-mi mai doresc este să continuaţi să vă exprimaţi opiniile, aşa plăcut şi civilizat, cum aţi făcut-o şi până acum! Vreau să vă marturisc faptul că, în decursul celor zece luni de activitate, nu cred că am şters cinci comentarii; iar asta nu poate dovedi decât că am avut şi am în continuare, parte doar de comentatori educaţi şi cu bun simţ. Săru’mâna! :)

Later edit. Mulțam. Din nou: Corina, Andrei, Vienela, Raul Rual, Radu, Bogzilla.

Există 13 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian Pardău blogger

   Nu stiu cat de bine stau, insa ma bucur de faptul ca ceea ce scriu are impact asupra cititorilor! La cat mai multe articole si comentarii si pentru tine! Salutari! :)

  1. Ciprian Pardău blogger

   Draga Corina, ocupi locul unu in topul comentatorilor de pe blog! Iti datorez multumiri speciale! Salutari! :)

  1. vienela

   Cu mare placere, Ciprian. Ti-am spus deja ca imi place cum scrii, chiar daca nu mereu am fost de acord cu tine.

  2. Ciprian Pardău blogger

   Tocmai de asta mi-as si facut blog; sa aflu si alte pareri! Care ar mai fi farmecul daca toti cititorii ar fi de acord cu ceea ce zic in 100% din cazuri? Un articol are menirea, pe langa parerea autorului, sa afle si alte pareri contrare sau asemenea! :)

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.