Cum mi-am început săptămâna

scris de | luni, 23 aprilie 2012, 10:10 | 13 comentarii

Update: Bună dimineaţa, dragilor!

Faptul că astăzi începe prima zi din noua tură educaţională obligatorie m-a făcut să mă trezesc puţin morocănos şi cu o faţă de-ţi stă ceasul, în jurul orei şapte (ştiu, mi s-a mai spus, sunt matinal); de acum mi se scade drastic din timpul liber, nu că până acum aş fi avut prea mult. Nu tu scris pe blog la orice oră din zi sau noapte, nu tu relaxare, nu tu episoade din Prison Break sau My name is Earl, nu tu ieşiri sau ture fotografice de durată. Pe scurt, voi fi, din nou, limitat în cadrul multor activităţi preferate.

Noroc cu ploaia de azi-noapte; foarte frumos cadoul pe care mi l-a lăsat:

Să mai spuneţi voi că dimineţile de luni nu îţi aduc zâmbetul pe chip; ce mai contează că e început de săptămână? Ce rost are să te gândeşti că pleci la liceu pentru şapte ore sau la servici doar pentru a ţipa şeful la tine? Nu mai bine ieşi pe balcon, te aşezi pe un scaun, iei o cafea şi priveşti minunăţia? Eu aşa am făcut; însă, fără cafea (sunt în stare să mă trezesc şi singur).

Există 13 comentarii publicate la acest articol:

  1. Ciprian Pardău blogger

   Pacat; imi pare sincer rau. Cred ca, pentru mine, este cea mai reusita luni din ultimele saptamani. Plec happy la liceu :)

  1. Ciprian Pardău blogger

   Frumoasa piesa. Nu stiu de ce am impresia, insa cred ca am mai auzit-o. Oricum, a intrat direct in lista preferintelor muzicale. Te salut!

  1. Ciprian Pardău blogger

   Am ramas fara cuvinte; nu imi vine sa cred cat de superb poate suna! Ce mesaj; ce ritm, ce voci, ce locatie. Exceptional. Multumesc enorm pentru acest clip.

   PS: Astept un articol pentru blog :)

  1. Ciprian Pardău blogger

   Frumoasa; frumoasa. Insa muzica ei este superba. Unde le gasesti, Andrei? Am incercat si eu o data sa caut muzica de fundal pentru timpul in care scriam pe blog, insa, fara succes! :(

  2. Andrei

   Am colidat mult pe You Tube , ani de zile . Şi mi le-am pus de-o parte . Asta-i tot.
   Noapte bună !

  3. Ciprian Pardău blogger

   De cand am contul de YouTube, am reusit si eu sa pun deoparte cateva sute de clipuri; insa, cu timpul, am uitat de ele, iar acum este destul de greu sa verific pe fiecare in parte. Noapte buna! :)

 1. Ana

  La mine abia azi a inceput saptamana, ca mi-am permis sa iau „pauza” inainte de inceputul scolii… Si oricum nu am pierdut nimic! :) Daca nu esti a XII-a, te anunt cu mare bucurie in suflet ca intr-a 12a 3/4 din an o sa te duci la scoala ca sa te plimbi si sa iti plimbi cartile de acasa pana acolo! :) Dar sa nu fac totusi antireclama :)

  1. Ciprian Pardău blogger

   Exact ceea ce faci tu in a XII-a, in partea a treia din an, fac eu in aceeasi parte de an, insa in clasa a IX-a. Stiu, stiu, sunt boboc, mi s-a mai spus … insa, cu blog! ;)

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!