Alternativă pentru posturile de radio româneşti

scris de | vineri, 18 ianuarie 2013, 22:39 | 4 comentarii

Problema posturilor de radio nu este că dau muzică proastă, creată pentru cantitate – oricum nu asta mă interesează, deci nu ascult – ci faptul că au playlisturile mult prea scurte, gen 400, 600 de piese, încât la un moment dat ajungi să reţii o parte din listă şi să ştii cu exactitate ce urmează! Lucru deranjator de altfel.

Noroc că există Deezer; probabil că or mai fi şi alte variante, alte siteuri cu sute de mii de melodii disponibile în mod legal, însă acesta este cel pe care-l folosesc eu de-o săptămână! Frumos este că au şi aplicaţie pentru iOS, astfel încât să-mi pot lua melodiile şi albumele preferate pe mobil, oriunde, oricând, indiferent dacă am sau nu conexiune la internet.

Primele 15 zile, timp în care ai posibilitatea de a testa toate facilităţile pe care ţi le poate oferi sistemul, sunt gratis, urmând ca apoi să plăteşti 7 euro lunar pentru pachetul Premium+ (include aplicaţia pentru mobil şi posibilitatea de a accesa playlisturile personale fără conexiune la internet), asta dacă doreşti să foloseşti în continuare, sau 3.5 euro pentru pachetul Premium (aplicaţie doar pentru PC).

Sau nimic şi revii pe youtube! Unde găseşti fiecare melodie pusă pe nşpe mii de conturi.

Vouă cum vi se pare?

Există 4 comentarii publicate la acest articol:

 1. Intuneric

  Pentru mine, alternativa la posturile de radio romanesti sunt cele online. Sunt cateva pe care intru destul de des (nu-mi cere sa ti le spun, ca au niste denumiri de-mi rup limba) si foarte rar am auzit o piesa repetandu-se.

  1. Ciprian blogger

   Asta pentru ca cei ce fac radio la scara mica, se ocupa mai mult de playlist decat de promovare. Lucru foarte bun, de altfel!

 2. Corina

  Drepturile de autor costa. In stransa legatura cu audientele si publicitatea. Si cate posturi de radio online le platesc?
  Stiu, legalitatea e un detaliu minor; nu se-mpiedica romanii isteti de ea.

Tu ce părere ai despre articolul acesta? Scrie-mi mai jos și hai să începem o discuție!