A împărți fluturași e josnic?

scris de | duminică, 8 aprilie 2012, 13:29 | 3 comentarii

Stăteam pe o bancă din faţa fântânii arteziene din centrul Braşovului, alături de câteva prietene; când, deodată, apare un nene (he, he) la +18 ani, ce împărţea fluturaşi publicitari la nu ştiu ce cafenea cochetă. Părea, sincer, nefericit. Însă nu înţeleg de ce. Nu am împărţit fluturaşi, dar ştiu că banii pe care îi primeşti nu sunt chiar puţini; plus că te plimbi prin oraş, te relaxezi şi nu depui deloc efort fizic. În viziunea mea, reprezintă un job chiar atractiv, pentru care nu ai nevoie decât de un mod plăcut de a interacţiona cu persoane necunoscute.

– (dându-mi fluturaşul) Vă aşteptăm la cafeneaua noastră!!
– (eu) Dar de ce sunteţi trist?? Sau doar mi se pare??
– (el) Imediat ies din tură…
– (eu) Mda…

Înţeleg că eşti obosit de la atâta plimbare într-unul dintre cele mai frumoase oraşe ale României, cu toate că nu este logic, dar sincer, dacă tot mi-ai dat anunţul publicitar (în imagine), fii convingător şi cu zâmbetul pe buze. Fă-mă curios de ceea ce scrie pe foaia pe care mi-ai dat-o, fă-mă să devin interesat de oferta voastră.

Uite, tocmai din acest motiv, am ales să nu iau în considerare invitaţia dânsului, ci m-am îndreptat spre servirea unui cocktail non-alcoolic la cafeneaua „Cerbul Carpatin” (preţuri bune, chelneriţe drăguţe, servire rapidă, amplasare bună – recomand).

Există 3 comentarii publicate la acest articol:

 1. jtephw

  Cine ştie ce altceva ar fi fost în spatele supărării lui. Nu trebuie să iei în considerare doar factorul :Job. Poate a primit o veste proastă, poate acasă nu-l aşteaptă nimeni cu mâncarea făcută aşa cum ne aşteaptă pe unii dintre noi sau multe altele. Nu, nu e josnic să împarţi fluturaşe, dar poate fi obositor dacă ai de dat 1000 într-o zi :)

  1. Ciprian Pardău blogger

   Nu am spus ca a imparti fluturase e josnic, eu doar am pus o intrebare prezentand contextul. Ii inteleg eventualele probleme enumerate de tine, insa in jobul acesta trebuie sa fii fresh, prezentabil, sociabil, etc. Asta vroiam sa subliniez!!

   In plus, nu cred ca acest job poate fi obositor; poti sta in centrul orasului si pur si simplu faci cativa pasi. In maxim o ora dai peste 1000 de fluturasi.

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.