Ascensiunea în topul Zelist continuă

scris de | duminică, 10 martie 2013, 09:06 | 10 comentarii

Se pare că trebuie să vă mulţumesc din nou pentru cât de grozavi sunteţi ca cititori de bloguri. Faptul că pardau.ro a reuşit să ajungă pe o poziţie, cred eu, destul de bună, este doar meritul vostru. Voi aţi comentat atât de mult la articole, voi aţi distribuit pe reţelele sociale, aţi adăugat blogul în listele voastre de bloguri preferate, aţti adăugat trackbackuri cu duiumul în ultimele voastre articole.

Voi aţi făcut totul, eu doar am scris!

Aşadar, cu menţiunea că topul acesta Zelist nu este altceva decât o confirmare a faptului că ceea ce fac nu este în zadar, vă anunţ că am ajuns, cu toţii, pe locul 365 dintr-un total de 66.349 de bloguri româneşti.

grafic

Nu ştiu dacă contează pentru cineva, însă daniotil.ro este chiar deasupra mea.

top

Ce să mai, înalte mulţumiri!

Există 10 comentarii publicate la acest articol:

 1. mishu88

  Îmi place mult când văd astfel de postări! O dată, pentru că mă impulsionează să fac și eu la fel. Și a doua, pentru că văd că un seamăn cinstit de-al meu îi merge bine! La mai mare!

  1. Ciprian blogger

   Andrei, iartă-mă, dar nu m-am mai ocupat de timbre de o perioadă destul de bună de timp. Dar, uite, promit că în viitorul apropiat voi scrie şi despre ele. Dacă mai ţin eu bine minte, aveam câteva articole sub formă de schiţe pe undeva salvate.

 2. Danut

  Problema la zelist este faptul ca sunt listate si bloguri ce au vechime 5 ani, avestea fiind parasite, deci sa fiu sincer nu ma vad prea incatat de zelist…
  Sa nu mai zic ca vro 6000 din 40.000 sunt cu domeniu propriu…

  1. Ciprian blogger

   Ca în orice idee sunt şi lipsuri. Sunt bloguri părăsite, sunt bloguri nelistate! Dar ideea este bună! Păcat că mulţi doar o privesc cu ochi răi, dar nu îşi pun blogul acolo ca să susţină o sclipire!

Ce părere ai despre acest articol?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.